Actualitat Mútua

MGC Mútua nou patrocinador de Garrotxa Tech

MGC Mútua i Garrotxa Tech han subscrit un acord de patrocini mitjançant el qual la Mútua serà patrocinadora d’aquesta associació sense ànim de lucre, que té com a objectiu promoure un ecosistema digital i tecnològic a la Garrotxa, a Girona.

Garrotxa Tech va néixer davant de la manca de connexió que existia entre els professionals i empreses de la zona i la necessitat de crear un model comú de col·laboració entre empresaris, enginyers, consultors, informàtics… que exerceixen la seva activitat en aquesta comarca. Per això, han desenvolupat una plataforma que fomenta la creació d’empreses de noves tecnologies, amb la intenció de crear un hub digital que atregui el talent i s’estableixi a la Garrotxa.

Enric Vila, cap Corporatiu de MGC Mútua a Girona i Catalunya Central, va declarar durant la signatura de l´acord, “Garrotxa Tech i Garrotxa Startup són projectes que busquen impulsar l´esperit emprenedor entre els joves de la comarca de la Garrotxa i la nostra mútua comparteix plenament la seva compromís de suport a emprenedors i de proximitat al territori. Ens agrada tenir cura de la salut de les famílies, de les persones, dels negocis i tenir cura de prop la dinamització de l’emprenedoria amb l’objectiu de crear més oportunitats per als nostres joves”

Per la seva banda, Sergi Serra, vicepresident de Garrotxa Tech va comentar que “comptar amb el suport de MGC Mútua suposa una gran confiança en nosaltres i en la projecció de futur de la Garrotxa; ens uneix la passió pel territori i els valors compartits.”

Primera edició del programa d’emprenedoria Garrotxa Startup

El passat 28 de febrer l’equip comercial d’MGC a Olot va assistir a una jornada de conferencies i presentacions a l’Espai Cràter d’Olot, en el que l’associació dedicada a l’emprenedoria digital, que va néixer el passat estiu, es va presentar en societat.

A la jornada, que va comptar amb més d’un centenar d’assistents, la nova entitat garrotxina va aprofitat per debatre sobre la seva missió amb dues taules rodones sobre emprenedoria i sostenibilitat on han participat experts de nivell nacional. La jornada també va servit per presentar el primer programa d’emprenedoria que ha dut a terme l’associació els últims mesos i que ha ajudat a materialitzar quatre projectes de joves garrotxins. A més, “ van tenir present la marca MGC Mútua al photocall i en slide d’agraïment a patrocinadors, i també ens van fer entrega d’un reconeixement com a patrocinadors que vam agrair molt sincerament, iel més important, volem felicitar als impulsors d’aquest projecte i als emprenedors participants, que van explicar el seu model de negoci i animar-los a continuar treballant amb aquesta energia per aconseguir els seus propòsits d’ajudar a la societat” ”, ens explica l’Enric Vila.