Actualitat Mútua, Sector assegurances

MGC Mútua i AURA Seguros signen un acord de col·laboració

AURA Seguros, companyia especialitzada en  assegurances de decessos, i MGC Mútua, entitat asseguradora especialitzada en assegurances de salut, han signat un conveni de col·laboració que permetrà la comercialització de productes vinculats al  ram de salud per part d’AURA Seguros, així com la comercialització de l’assegurança de decessos per part d’MGC Mútua.

L’acord entre ambdues entitats es basa en la complementarietat dels serveis que ofereixen, una manera molt similar d’entendre els reptes del mercat assegurador i la mateixa filosofia d’atenció i servei.   D’aquesta manera ,les sinergies generades impliquen combinar la capacitat de distribució i venda de l’assegurança de decessos d’AURA Seguros amb l’àmplia gamma i la qualitat de les cobertures d’assegurances mèdiques d’MGC Mútua.

La signatura de l’acord va ser a càrrec de Daniel Redondo, director general d’MGC Mútua, i José Martínez, president i director general d’AURA Seguros.

José Martínez assenyala que “amb MGC Mútua, empresa experta i especialista en salut, compartim la màxima orientació al client i excel·lència en el servei;  no hi havia una millor empresa per arribar a un acord de col·laboració que garanteix millorar la protecció asseguradora als nostres clients i  les seves famílies”.

Per la seva banda, Daniel Redondo considera que “l’acord ens dóna l’oportunitat de complementar l’oferta d’assegurança de salut a les famílies, en la qual MGC Mútua és experta, amb l’assegurança de decessos en què AURA Seguros està especialitzada. Tot això revertirà en un millor servei als mutualistes i assegurats, i permetrà incrementar la generació de valor. Sense cap mena de dubte, guanyem tots, els mutualistes i els assegurats d’AURA Seguros, que tenen a la seva disposició una àmplia oferta d’assegurances d’excel·lent qualitat “.

AURA Seguros és una companyia asseguradora especialitzada en la branca de decessos que compta amb més de 500 mediadors i amb delegacions repartides per les principals ciutats de la geografia espanyola. Els seus més de 70 anys d’experiència el consoliden com a referent entre les empreses de defunció, destacant per oferir un ampli ventall de cobertures que permeten personalitzar cada pòlissa segons les necessitats de l’assegurat.