Actualitat Mútua, Sector assegurances

MGC Mútua continuarà potenciant el creixement sostenible

El Grup MGC, format per MGC Mútua i CA Life, ha organitzat aquest cap de setmana passat, 27 i 28 de gener, la seva Convenció Anual, en què s’han donat cita el departament comercial i el d’atenció al mutualista, així com els caps d’oficines i equip directiu, que han pogut gaudir d’una trobada a l’emblemàtic Hotel MÓN SANT BENET, a la localitat de Sant Fruitós de Bages a Barcelona, ​​en plena natura i on destaca el monestir benedictí de Sant Benet de Bages, un dels conjunts monàstics de l’Edat Mitjana més ben conservats de Catalunya.

La trobada ha estat el marc idoni perquè Daniel Redondo, actual vicepresident del Consell d’Administració, donés pas al seu successor Xavier Plana, com a nou director general d’MGC Mútua. En la seva intervenció, Plana va fer un balanç del 2022, en què va avançar els òptims resultats econòmics i va establir les previsions per a aquest any. A més, va aprofitar el moment per avançar part del pla estratègic encaminat a impulsar el creixement sostenible i liderar el procés d’expansió per la resta del territori nacional. Dins l’equip d’alta direcció també hi va ser Francesc Rabassa, director general de CA Life.

Seguidament, es van detallar els plans d’acció que s’ha marcat el Grup MGC a les àrees d’Innovació, Direcció Mèdica i Màrqueting i es van presentar tres nous productes desenvolupats, entre els quals hi ha un producte específic per assegurar les mascotes.

Després d’una primera jornada en què es van succeir diferents reunions de treball, els assistents van poder gaudir d’un sopar de gala, on va prendre la paraula Daniel Redondo, i va destacar que “és un orgull haver assumit durant deu anys la direcció general d’MGC Mútua, i estic segur que passar aquest testimoni a Xavier Plana ha estat un gran encert, ja que és un gran professional que sabrà guiar la Mútua i expandir els nostres serveis per la resta del territori nacional. Xavier és una persona preparada, capaç i amb experiència. És un bon líder.”

I va animar tothom a “acompanyar el líder, estar al seu costat, fer propostes, aportar valor, perquè cadascú a la seva àrea, a la seva feina, és qui millor la coneix, és qui sap què i com millorar i, en definitiva, és i ha de ser el líder de la seva parcel·la de responsabilitat, gran o petita”

A la jornada matinal de dissabte es van celebrar dues reunions amb els membres dels diferents departaments, i al final del matí va clausurar-se la Convenció Anual 2023 del Grup MGC.