Actualitat Mútua

MGC Mútua aposta per l’excel·lència al seu quadre mèdic amb la categoria “Centre-Metge Consultor”

Dins el pla de transformació digital d’MGC Mútua, l’objectiu del qual és modernitzar i fer més eficient l’entitat en tots els àmbits, s’ha desplegat el projecte “Centre-Metge Consultor”, que situa en un lloc preferent els metges i els centres col·laboradors especialment seleccionats com a idonis per la seva qualitat de servei.

Aquest projecte se centra en la necessitat que els professionals i els centres que són més eficients a l’hora de desenvolupar la pràctica assistencial tinguin un posicionament preferent en el quadre facultatiu de la Mútua, per tal d’afavorir la derivació d’activitat en els facultatius que són capaços de resoldre els problemes de salut dels assegurats amb un alt grau de competència.

Inversió en tecnologia mèdica

Amb la finalitat de configurar la tria dels professionals que tenen la consideració de centres i metges consultors d’MGC per cada una de les especialitats mèdiques, ha calgut, amb caràcter previ, elaborar tot un seguit d’indicadors clau per analitzar-ne l’excel·lència, l’eficiència en el consum de recursos assistencials, així com el fet que siguin molt ben valorat pels mutualistes.

Aquests centres i metges, tenen, per aquests motius la categoria CMC (“Centre-Metge consultor”) el que fa, a més, que es redueixi fins a un 50% la franquícia que paguen els mutualistes. Així mateix, els assegurats disposaran de la possibilitat de concertar la cita en línia a través del web i  l’app MGC Salut.

Fàcil accés per als mutualistes

Per facilitar-ne als mutualistes la detecció i l’accés, s’han prioritzat els professionals i centres consultors (seleccionats per a cada una de les diferents especialitats i poblacions) situant-los en els primers llocs en totes les cerques que es facin, tant al web com a l’app, ja sigui quan els  assegurats en facin la cerca, o bé en els cercadors interns de l’entitat, quan en faci la cerca el personal d’Atenció al Mutualista (a petició d’un assegurat, per exemple).

Alguns exemples de CMC són Clínica Bofill a Girona, Clínica Mi NovAliança a Lleida, Clínica Monegal a Tarragona, i a Barcelona: Centre Mèdic MGC, Clínica Corachan, Clínica Nostra. Senyora Del Remei, Clínica Tres Torres, Clínica Sagrada Família, Centro Médico Delfos, Diagnosis Mèdica – Grup Creu Blanca, Hospital de Nens de Barcelona, ICR – Institut Català de Retina, ICO 1 – Institut Comtal d’Oftalmologia, Centre Sanitari Can Mora o Centre Mèdic Servidigest, entre altres.