Actualitat Mútua

Medalla d’or per a la Mariona Llorens al campionat d’Aloha Mental Arithmetic

MARIONA07La Mariona Llorens , de cinc anys, una de les nostres mutualistes més joves, que participa als tallers d’Aloha a l’Espai Mútua Estudi de l’oficina de Reus, ha guanyat la medalla d’or en un dels campionats regionals de càlcul que organitza Aloha Mental Arithmetic, concretament en la categoria Pre -Tiny. La prova, que va realitzar el passat mes de maig, consisteix en resoldre en un temps màxim de 5 minuts 30 càlculs. La nostra enhorabona!

Les oficines de la Mútua ofereixen els tallers, sense cap cost per als nens i nenes mutualistes. En total són 18 les que ofereixen els tallers gratuïts als que, al llarg d’aquests darrers dos anys s’han apuntat un gran nombre d’infants (Barcelona, Sant Cugat, Sabadell, Granollers, Mataró, Igualada, Vic, Manresa, Vilanova, Girona, Figueres, Blanes, Palamós, Tarragona, Tortosa, Reus, Lleida i Palma de Mallorca).

Aloha Mental Arithmetic és un mètode innovador que contribueix al desenvolupament mental dels nens i estimula les seves habilitats analítiques i creatives, alhora que complementa la perfecció el seu desenvolupament escolar. Els nens obtenen un benefici notable en el desenvolupament de la seva intel·ligència global i els beneficis i resultats s’aprecien en especial en el càlcul mental i la seva agilitat per realitzar-lo.