Actualitat Mútua

L’OCU situa MGC Mútua en la primera posició del rànquing d’asseguradores de salut d’Espanya

A l’enquesta Satisfacció amb les assegurances de salut, duta a terme entre els seus socis per l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), (publicada a la revista OCU Dinero y Derechos, núm. 174, setembre/octubre 2019), MGC Mútua ocupa la primera posició amb la millor valoració pel que fa a “satisfacció general” (82 punts).

Així mateix, la Mútua treu una puntuació excel·lent en aspectes com la qualitat de l’assistència mèdica, les cobertures que ofereix, l’atenció personal i l’agilitat en les autoritzacions de proves, entre d’altres. L’entitat asseguradora és la millor valorada amb una distància notable respecte dels grans grups d’àmbit estatal, com ara Adeslas SegurCaixa (72 punts) , Sanitas (73 punts) o DKV (74 punts). En general, tots els usuaris es mostren menys satisfets pel que fa a l’import de les primes o els copagaments.

L’OCU és una de les principals organitzacions de consumidors espanyoles i una de les més consultades pels mitjans de comunicació. Juntament amb d’altres associacions independents de Bèlgica, Itàlia i Portugal, l’OCU forma part de l’estructura Euroconsumers (consumidors europeus), que agrupa més d’un milió i mig de consumidors i publica 32 revistes d’informació als consumidors, en cinc llengües diferents.