Actualitat Mútua

Lliurament de diplomes a les escoles participants en la campanya “1 origami 1 euro”

A la V Edició de la campanya, la Fundació Mútua General de Catalunya va recuperar la idea primària de l’origami, símbol de salut, benestar, felicitat i prosperitat, amb una proposta diferent on l’exercici de treballar cada peça de forma individual pintant-lo i escrivint un desig, es convertís en temps dedicat als altres.

Com ja és tradició, les escoles han rebut els diplomes acreditatius de la seva participació a la campanya solidària “1 origami 1 euro”, edició 2017, en la qual es van confeccionar més de 200.000 origamis plens de bons desitjos i hi van participar més de 82.000 nens i nenes d’un total de 208 escoles.

Així mateix, al llarg d’aquests dies s’ha fet el lliurament d’origamis a residències i centres de dia, per part del alumnes que van participar a la darrera campanya, entregant milers de bons desitjos als qui més ho necessiten la qual cosa és, en definitiva, el que dona tot el sentit al nostre projecte.

Sens dubte és un acte solidari i, sobretot, pedagògic que ofereix als nens la possibilitat d’acostar-se a les persones a qui han dedicat el seu esforç i la seva il·lusió, a l’hora de construir les grues de paper.