Actualitat Mútua

L’Espai Mútua es consolida com a servei d’un gran valor afegit entre els mutualistes

aniversari 2015_animadorsL’Espai Mútua transcendeix el concepte d’espai, de simple lloc físic, per convertir-se en quelcom més ampli que pretén identificar la Mútua davant els mutualistes, i també de la societat en general, amb un alt nivell de servei i d’exclusivitat.
La nostra voluntat es posicionar-nos com una mútua diferent a les altres, que ofereix un intangible de qualitat molt superior a la mitjana, no només per l’alt nivell de prestacions i cobertures que oferim, sinó per un tipus de servei exclusiu amb el que busquem, principalment, aportar un valor diari, real i palpable, als nostres socis. A la Mútua hem deixat enrere el concepte tradicional d’oficina i hem creat autèntics espais de trobada i de participació.

“Vàrem començar amb una oficina que rebia algun que altre client per informar-se i per poca cosa més… i ara el que estem fent és portant a cada casa a la Mútua General de Catalunya, i amb molt orgull!”, ens explica la cap de l’oficina de l’oficina de Tortosa, Eva Mª Fernández, i afegeix: “L’objectiu final de tot plegat és ser presents allà on estem, que se’ns conegui, que se’ns valori per la qualitat dels productes, per l’excel·lent servei i aconseguir transmetre aquella confiança que fa que les persones vulguin estar assegurades amb nosaltres.”

S’amplien les Xerrades Saludables a més oficines de la Mútua

Com a resultat de la gran acollida de les Xerrades Saludables a Sant Cugat l’any passat per part dels mutualistes, i de la ciutadania en general, vam decidir posar en marxa el nou Espai Mútua Salut a la resta d’oficines de la Mútua.

Així, des del mes de març d’enguany, estem oferint a les oficines de Tarragona, Tortosa, Girona, Blanes, Palamós, Igualada, Sabadell i Mataró un nou cicle de Xerrades Saludables conduïdes per professionals de prestigi. Són temes diversos pensats per a un públic ampli, com per exemple la prevenció i el tractament de la hipertensió, la patologia mamària, l’osteoporosi, les malalties del cor, la gestió de l’estrès i l’ansietat, les dietes, etc. També està previst tractar temes més específics sobre els infants i els adolescents, a càrrec de pediatres i psicòlegs.

espaimutuablocEls tallers d’Aloha Mental Arithmetic a 13 oficines

Així mateix, al llarg de l’any hem anat incrementant els tallers d’aprenentatge per als nens i nenes mutualistes a les oficines que hem inaugurat arreu de Catalunya. En total, 13 ofereixen els tallers gratuïts als que s’han apuntat un gran nombre d’infants d’edats compreses entre els 5 i els 13 anys que es mostren molt interessats des del primer moment, volent participar activament en cada activitat que la professora els hi planteja. Actualment s’ofereixen els tallers a Barcelona, Sant Cugat, Sabadell, Mataró, Igualada, Vic, Girona, Figueres, Blanes, Palamós, Tarragona, Tortosa, Lleida i Palma de Mallorca.
(imatge: Mataró)

Ja hem celebrat 75 festes d’aniversari

Les festes d’aniversari celebrades a les oficines no s’aturen! Després de l’inici del servei Espai Mútua, de molts aniversaris celebrats, tallers d’aprenentatge per als nens, reunions de negocis i xerrades saludables, l’èxit és absolut particularment pel que fa a les festes d’aniversari que organitza la Mútua per als fills dels mutualistes afiliats. Tant és així que la major part de les oficines tenen reservat el seu Espai Mútua Aniversaris pràcticament tos els divendres del mes. Com diu la cap de l’oficina de Sant Cugat, la Laura Botella: “És un luxe per als nens i per als pares. Màgia, balls, jocs, pintures, regals… Una tarda dedicada plenament als més petits de casa, on el protagonista és el mutualista però mai es perd detall amb tots els assistents”.