Actualitat Mútua

Les noves oficines de Blanes i Palamós ja tenen l’Espai Mútua

Blanes_façanaLes oficines de Blanes i Palamós han canviat d’ubicació i ja compten amb el servei Espai Mútua. L’obertura de les noves oficines, de més de 200 m2, ubicades al centre d’ambdues poblacions, s’emmarca en el pla d’expansió i renovació d’oficines de l’entitat, i incorporen el nou servei Espai Mútua. Amb aquestes oficines ja són 10 les que compten amb aquest servei: Girona, Igualada, Sabadell, Sant Cugat, Vic, Tortosa, Palma de Mallorca, Blanes, Palamós i Barcelona (amb Espai Estudi).

Espai Mútua és molt més que un simple espai físic, és un concepte molt ampli de servei creat per l’entitat asseguradora, que s’està implantant gradualment a totes les oficines, amb gran acceptació per part dels socis, i que engloba múltiples activitats, pensades exclusivament per als mutualistes. L’Espai Mútua el componen Espai Mútua Estudi, Espai Mútua Aniversaris i Espai Mútua Negocis, tots ells dotats dels seus respectius serveis.

Blanes_interiorPel que fa a l’Espai Mútua Estudi, està previst que els tallers d’Aloha destinats als nens i nenes d’entre 5 i 13 anys, comencin al setembre. Prèviament tindrà lloc, com ja és habitual, una xerrada informativa dirigida als pares que desitgin apuntar els seus fills.