Actualitat Mútua, Sector assegurances

L’assegurança d’estudis

Seguro Renta Estudios

La formació acadèmica dels teus fills no pot aturar-se per un imprevist. L’assegurança d’estudis és una modalitat de l’assegurança de vida que garanteix el cost dels estudis dels fills en cas de la mort o la invalidesa dels progenitors. 

Per què contractar una assegurança d’estudis?

Avui més que mai sabem que la vida pot canviar de manera sobtada i que en la majoria dels casos no avisa. Davant la preocupació dels pares de no deixar desprotegits els nostres fills si ens passa alguna cosa, la indemnització econòmica de les assegurances de vida i les seves diferents modalitats pot ser un suport fonamental en cas de malaltia, invalidesa o mort de l’assegurat.

L’assegurança d’estudis és una d’aquestes modalitats. La formació acadèmica és una eina fonamental de cara al futur dels fills, i no és barata, ja que també inclou despeses derivades com ara material, transport, serveis de menjador i les quotes si s’estudia en escoles o universitats privades.

Comptar amb una cobertura que garanteixi el cost dels estudis dels fills si per un imprevist no podem fer-nos-en càrrec és una bona manera de garantir la seva formació perquè puguin tirar endavant i desenvolupar-se en el futur. Si la teva assegurança de vida no inclou cap clàusula que cobreixi aquesta situació, contractar una assegurança d’estudis és una bona opció.

Què ofereix l’assegurança d’estudis?

La pòlissa de l’assegurança d’estudis cobrirà el cost d’escolarització de l’alumne, des de la data del sinistre derivat de la mort dels pares assegurats fins a l’eventual finalització dels estudis per als quals ha estat contractada l’assegurança.

Algunes asseguradores ofereixen, a més, altres garanties complementàries addicionals que inclouen, per exemple, el supòsit d’invalidesa permanent i absoluta.

La majoria de les pòlisses no només cobreixen la continuïtat dels estudis en el centre educatiu, sinó que es poden fer càrrec d’altres despeses addicionals de les quals ja hem parlat anteriorment: material escolar, serveis de menjador i transport, uniformes, activitats extraescolars…

Si algun dia faltem, podem tenir la tranquil·litat que l’assegurança d’estudis es farà càrrec de les despeses de la formació dels nostres fills.

Seguro Renta Estudios

Qui pot contractar-la?

Els pares o qualsevol persona que pagui la formació acadèmica d’un alumne pot contractar una assegurança d’estudis. Encara que no totes les pòlisses són iguals, un dels requisits fonamentals és l’edat de contractació, i els límits els fixa cada companyia asseguradora.

L’assegurança A-V Renda Estudis d’MGC Mútua està pensada per aquells per a qui protegir el futur dels fills és prioritari

Cada any més nens i nenes dels que ens pensem queden orfes de pare i/o mare, o aquests queden invàlids. El cost dels seus estudis, des de P3 fins a 2n de batxillerat, pot arribar als 40.000 €.

A-V Renda Estudis ofereix:

  • Una renda mensual per fer front als estudis o als inicis professionals dels fills en cas de mort dels progenitors assegurats.
  • Garantia complementària opcional en forma de capital, en cas d’esdevenir-se una invalidesa permanent i absoluta.

Sol·licita’n més informació enviant el formulari que trobaràs al nostre web o trucant al telèfon 93 414 36 00.