Actualitat Mútua, Sector assegurances

L’assegurança de salut familiar: La millor opció quan tenim fills

Seguro de salud familiar


La nostra vida i les nostres prioritats canvien de manera radical quan tenim fills. Un dels temes que més ens preocupa és cuidar la seva salut i tenir cobertes totes les seves necessitats mèdiques. Una assegurança de salut familiar és una opció que hem de tenir en compte si volem tenir la millor assistència possible, per a nosaltres i la nostra família, en qualsevol moment i davant qualsevol imprevist de salut que pugui sorgir. T’expliquem què és una assegurança de salut familiar, quins són els seus avantatges i tot el que has de saber.

Què és una assegurança de salut familiar?

Si t’estàs preguntant què és exactament una assegurança de salut familiar, entenem com a assegurança familiar aquella pòlissa que protegeix l’assegurat davant qualsevol risc que pugui derivar un perjudici econòmic o de salut tant a ell com a tota la seva família.

Encara que algunes companyies asseguradores de salut cobreixen l’assistència sanitària al nounat durant els primers dies dins de l’assegurança de la mare, i algunes ofereixen una modalitat específica per als més petits, la gran majoria permeten incloure als nens en la pòlissa dels seus pares, de manera que passa a ser una pòlissa familiar. Aquest tipus d’assegurances sol incloure la cobertura dels fills i les despeses pediàtriques, a més de les proves durant l’embaràs, l’hospitalització i el part.


Avantatges de l’assegurança de salut per a tota la família

Tranquil·litat

Un dels principals avantatges d’una assegurança de salut per a tota la família és la tranquil·litat que aquesta aporta a tots els membres. Si tenim en compte que les necessitats mèdiques dels nens són més demandants –sobretot durant els primers anys de vida quan encara estan desenvolupant el sistema immunològic i són més propensos a estar malalts– i que a més han de complir amb un calendari de revisions i vacunació, tenir als nostres fills coberts amb una assegurança de salut amb el qual podem triar a un pediatre de la nostra confiança, ens aporta la tranquil·litat que necessitem.

Estalvi

Un dels grans avantatges de l’assegurança de salut familiar és que si inclous a la pòlissa els teus fills pots beneficiar-te de descomptes. A més, si ets autònom, comptes amb més avantatges fiscals.

Seguro de salud familiar

Rapidesa i flexibilitat d’horaris


La vida familiar és més complexa i demanda més temps quan tenim fills. Per això la rapidesa i la flexibilitat en els horaris és un altre dels grans avantatges de les assegurances per a famílies. L’ampli quadre mèdic de les assegurances de salut ofereix una gran flexibilitat d’horaris que s’adapten a les teves necessitats i facilita la compatibilitat amb la vida laboral i personal.

Cobertures


Un altre dels principals avantatges de les assegurances de salut per a famílies és la gran amplitud de les seves cobertures. Quan tenim fills hi ha cobertures fonamentals que les assegurances familiars solen oferir: tenim a la nostra disposició serveis d’assistència telefònica 24 h, assistència a través d’app mòbil, que pot incloure videotrucada, metge a domicili i serveis d’urgències perquè consultem qualsevol dubte que ens sorgeixi sense haver de traslladar als nens al centre sanitari.

Un bon complement a la sanitat pública

Disposar d’una assegurança mèdica familiar és un bon complement a la sanitat pública, sobretot en els moments en què necessitem agilitat i rapidesa. Però si en algun moment vols anar a un centre sanitari públic per a algun tractament o hospitalització, pots fer-ho.

Altres cobertures d’assegurança de salut familiar

Depenent de la pòlissa, moltes assegurances compten amb orientació telefònica psicològica i pediàtrica. En les assegurances de salut familiar també se solen incloure altres cobertures extra interessants, com l’assegurança dental (o tractaments a preus reduïts), logopèdia o la recollida i conservació de mostres del cordó umbilical.

Són serveis que són de gran utilitat i que garanteixen que els nostres fills tindran una cobertura i les cures necessàries per a qualsevol situació o urgència que pugui sorgir en l’entorn familiar.

És important tenir en compte aquests avantatges de k’assegurança familiar abans de contractar un per tal de garantir que estem escollint la millor opció per als nostres sers estimats.

MGC Mútua, la millor opció per a la salut de la teva família

Seguro de salud familiar

L’assegurança de salut de MGC Mútua inclou les cobertures més completes per a tota la família i un ampli quadre facultatiu en totes les especialitats, incloent pediatria i tots aquells especialistes que puguin necessitar els més petits, com ara otorinolaringòlegs, oftalmòlegs, logopedes, podòlegs, psicòlegs, dermatòlegs, etc. Es complementa, a més, amb un ampli ventall de serveis que garanteixen als nostres associats i als seus fills una atenció integral i immediata. Entre altres:

  • Urgències Mútua 24 hores.
  • Servei telefònic d’urgències i consultes les 24 hores del dia, tots els dies de l’any. Assistència mèdica i d’infermeria a domicili, en cas d’urgència.
  • Teleconsulta mèdica, pediàtrica i psicològica tots els dies de l’any.
  • Un ampli quadre facultatiu a tot Espanya que compta, només a Catalunya i Balears, amb més de 12.000 professionals, centres i clíniques.
  • Hospitalització a tot el món, fins a 42.000 €, per a tractaments especials fora de el quadre.
  • Cobertura d’assistència en viatge amb validesa a tot el món.
  • Servei de videoconsulta mèdica, a través de l’app MGC.
  • La Mútua ofereix la possibilitat de contractar, a preus especials, el servei d’extracció de les cèl·lules mare de cordó umbilical del nounat en el moment del part i la seva posterior crioconservació en laboratori.
  • Espai Mútua, un nou concepte d’oficina que t’ofereix, sense cost, serveis extra d’interès per a tota la família, incloent-hi els més petits, com Espai Mútua aniversari i Espai Mútua estudis (consulteu les restriccions d’activitat per COVID-19).

I ara, si contractes l’assegurança de salut de la teva família, la quota dels teus fills serà només de 29 €. Sol·licita’n més informació enviant el formulari o trucant al telèfon 93 414 36 00.

A més, MGC Mútua és més que una asseguradora de salut. Durant els seus gairebé 40 anys de trajectòria, a més de per la qualitat i la varietat dels seus serveis, també s’ha distingit per una sèrie de valors que la fan diferent d’altres companyies, com el fet de destinar els beneficis obtinguts a l’ampliació i millora de les cobertures i serveis. Així, any rere any s’incorporen a les cobertures les noves tècniques, tant diagnòstiques com terapèutiques, que ajuden al tractament menys invasiu de les malalties.

MGC Mútua és la millor entitat d’assegurances de salut d’Espanya segons l’OCU.

A l’enquesta “Satisfacció amb les assegurances de salut”, duta a terme entre els seus socis per l’OCU, l’Organització de Consumidors i Usuaris (publicada a la revista Dinero y Derechos, núm. 181, novembre 2020), MGC Mútua torna a ocupar la primera posició del rànquing, amb la millor valoració pel que fa a “satisfacció genera. Així mateix, la Mútua treu una puntuació excel·lent en aspectes com la qualitat de l’assistència mèdica, les cobertures (els tractaments que inclou la pòlissa, metges, hospitals…), l’atenció personal (presencial, telefònica i online) i l’agilitat en els tràmits administratius i autoritzacions de proves, entre d’altres.

Sol·licita’n més informació enviant el següent formulari o trucant al telèfon 93 414 36 00.