Actualitat Mútua, Fundació MGC

La Xerrada sobre el TDA/H reuneix 34 persones a l’Espai Mútua a Sant Cugat

TDAH5El passat 10 de juny, l’oficina de la Mútua General de Catalunya a Sant Cugat van reunir 34 persones, familiars, professors i professionals del sector sanitari que van voler escoltar, de primera mà, les explicacions de la Dra. Escofet, neuropediatra del Centre Sanitari Can Mora, sobre aquest trastorn, predominant a psicologia i psiquiatria infantil, que tant preocupa i afecta al dia a dia dels infants i les seves famílies.
Aquesta és la setena conferència del cicle “Xerrades Saludables” que s’organitzen tots els dijous, cada quinze dies, a l’oficina de Sant Cugat amb l’objectiu d’apropar els mutualistes i usuaris dels centres de salut a les nostres oficines, per tal de donar-los una informació d’utilitat que serveixin per a compartir els valors i els objectius de la Ciutat , a l’hora de promoure una hàbits de vida més saludables per a la població, com a valor afegit a la tasca que desenvolupem diàriament des de la Mútua.

TDAH4Aquest primer cicle de Xerrades, organitzades per Mútua General de Catalunya, amb la col·laboració del Centre Sanitari Can Mora i del Pol·línic Sant Cugat, estan generant molt d’interès entre la societat civil santcugatenca. De fet, la Xerrada va omplir de gom a gom l’Espai Mútua i, al final de l’exposició, es va generar un debat molt interessant entre les persones que van assistir-hi.

Les Xerrades, previstes fins al mes de juliol, amb possibilitat de perllongar-se fins al desembre, estan obertes a la col·laboració de centres mèdics que hi tinguin interès en participar.