Actualitat Mútua

La salut és el que importa

“Comparteixo amb vostès el secret que m’ha portat a complir les meves metes: la meva fortalesa està en la meva tenacitat” Louis Pasteur.

male doctor hands with cardiogram

Viure i gaudir de la vida hauria de ser la nostra màxima preocupació perquè, quan la necessitem, tenim la tranquil·litat de poder comptar amb la Mútua sempre. I no tothom pot dir el mateix.

Pasteur va dedicar la seva vida a la investigació i els seus descobriments van tenir una gran repercussió en diversos àmbits de la ciències naturals. A aquest prestigiós químic francès li devem la tècnica de la pasteurització, fonamental per destruir microorganismes i agents patògens a determinats aliments líquids, alterant el mínim possible la seva composició. D’aquesta manera, un aliment tan bàsic com la llet la podem consumir, avui en dia, amb totes les garanties gràcies a aquest procés de seguretat alimentaria.

Això és només un exemple de com la perseverança i la tenacitat de moltes persones, algunes cèlebres i altres anònimes, han contribuït a que, al llarg dels anys, tinguem més qualitat de vida i gaudim d’un benestar que, en la meva opinió, no té preu.

La nostra filosofia com asseguradora de salut també es regeix pels principis de tenacitat i perseverança per tal d’oferir-los a vostès totes les garanties en el moment crític en que necessiten fer ús de la seva assegurança de salut. La nostra gran contribució, de fet, és vetllar per la seva tranquil·litat i el seu benestar. En els anys que portem com a Mútua -i són ja més de 30- crec que ens hem guanyat un prestigi i un nom dins el sector, que segur que vostès coneixen, aprecien i valoren.

mindfullness_reduEnllaçant amb la idea de progrés i benestar, valorar allò que tenim i ser-ne conscients en tot moment crec que també és vital. Ara que impera el moviment mindfulness, concepte psicològic basat en l’atenció i la consciència plena en tot allò que fem, que sentim i que pensem; que ens convida a deixar de banda pensaments negatius sobre el passat o sobre el futur, és interessant reflexionar sobre allò que realment és important i quan és veritablement important.

Certament, la salut és el que més ens importa a tots, però quan no en tenim, la Mútua és al nostre costat i s’ocupa i preocupa de nosaltres. Per aquest motiu, quan tot va bé, viure i gaudir de la vida hauria de ser la nostra màxima i única prioritat. De fet, comprovaran que l’anunci d’aquest any ens insta a “oblidar-nos” d’allò que ens preocupa i que ens distreu permanentment del present per, senzillament, viure i confiar. Confiar en la Mútua, és clar!
Per acabar, només em queda agrair-los aquesta confiança en nosaltres.