Actualitat Mútua

La Mútua regala vals 2×1 per a la pista de gel de Pedralbes Centre. Acosta’t a recollir-los!

pista de gel
Una de les estampes típiques d’aquestes dates i que ens transporta directament al Nadal és una pista de gel plena de nens i d’adults lliscant i passant-s’ho d’allò més bé. Així que calça’t els patins, posa’t els guants i vine amb els nens a gaudir de la pista de gel de Pedralbes Centre, patrocinada per la Mútua General de Catalunya, un referent del Nadal de Barcelona.

La Mútua regala vals 2×1 als mutualistes

Com a patrocinadors d’aquesta activitat, volem convidar-te a gaudir amb els petits de la casa de l’ambient nadalenc patinant sota el cel de Barcelona. Fins al 7 de gener, si ets mutualista, acosta’t a la teva oficina de la Mútua General de Catalunya i sol·licita el teu val 2×1 per a la pista de gel de Pedralbes Centre.

* Horari de les oficines: de 9 a 20 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h, els divendres (excepte festius).
Oficina central de Tuset: de 9 a 20 h (excepte festius).

La pista de gel de Pedralbes Centre

Des de fa anys, la pista de gel de Pedralbes Centre trasllada l’esperit del Rockefeller Center de Nova York al barri de les Corts. Va ser la primera pista de gel instal·lada a Barcelona i és un espai perfecte per a gaudir en família, on els més petits poden patinar acompanyats d’uns ninots amb forma de pingüí que els faciliten l’aprenentatge i els ajuden a mantenir l’equilibri. La diversió està garantida!

A més, com cada any, el dia 23 de desembre s’organitza la “Patinada Solidària”, una jornada en què la recaptació de les entrades es destina íntegrament a institucions benèfiques.

No esperis més! Acosta’t a la teva oficina de la Mútua, recull el teu val 2×1 i passa-t’ho d’allò més bé amb els petits mentre patineu per la pista de gel de Pedralbes Centre.