Actualitat Mútua

La Mútua regala 200 entrades per al Petit Liceu. Participa en el sorteig!

La Mútua General de Catalunya et convida a viure amb els teus fills la seva primera experiència amb l’òpera al Petit Liceu. Sortegem 200 entrades per a “La petita Flauta màgica”, adaptada per al públic infantil per Comediants, que es representarà el dia 10 de desembre. Un clàssic del Petit Liceu amb una escenografia llampant i molt atractiva que han vist més de 400.000 espectadors.

Participar-hi i aconseguir les teves entrades és així de fàcil!

  1. Entra a la nostra aplicació, prem el botó “Participar” i omple el formulari amb les teves dades.
  2. Tens temps de participar-hi fins al 3 de desembre.
  3. El dia 4 de desembre es sortejaran 100 entrades dobles entre tots els participants.
  4. Les entrades es podran recollir a l’oficina de Barcelona de la Mútua General de Catalunya, al carrer Tuset número 5, del 5 al 7 de desembre de 9h a 18h i el dia 8 de 9h a 15h, presentant la documentació que acrediti la identitat del participant.

Consulta les Bases Legals.
Recomanat a partir de 6 anys.

Els nens i l’òpera

La Flauta Màgica és una obra perfecta per a un primer contacte dels nens amb l’òpera perquè conté molts dels elements dels contes amb què tant gaudeixen: narra les aventures del príncep Tamino per salvar la princesa Pamina, filla de la Reina de la Nit, presonera del mag Sarastro en un castell. I per aconseguir-ho compta amb l’ajuda de Papageno, l’home-ocell, i d’una flauta màgica amb el poder d’encantar animals i humans. És una història màgica i captivadora que encanta els petits.

La música des d’edats primerenques té molts beneficis en el desenvolupament dels nens i l’òpera els estimula la imaginació, els ensenya a ser tolerants i a descobrir altres cultures. També els enriqueix el vocabulari i els millora les capacitats de comprensió amb el desenvolupament de trames i l’evolució dels personatges. I els fomenta l’amor per la música i l’art perquè els ajuda a comprendre la connexió entre les diferents disciplines artístiques. L’òpera és sens dubte una de les millors formes d’enriquir culturalment els nostres fills.

No esperis més i aconsegueix les teves entrades per gaudir amb els menuts del Petit Liceu!