Actualitat Mútua

La Mútua participa amb Aloha a la Fira Petitalia

petitalia fira lleida1-2016

Un any més, la Mútua i Aloha Mental Arithmetic han participat amb un estand conjunt a la Fira Petitalia de Lleida en la que s’han congregat un gran nombre de famílies. Els tallers d’aprenentatge dirigits als infants i subvencionats per la Mútua van despertar una gran interès i curiositat entre els assistents que es van acostar a l’estand.

Aloha Mental Arithmetic és un mètode innovador que contribueix al desenvolupament mental dels nens i estimula les seves habilitats analítiques i creatives, alhora que complementa la perfecció el seu desenvolupament escolar. Els nens obtenen un benefici notable en el desenvolupament de la seva intel·ligència global i els beneficis i resultats s’aprecien en especial en el càlcul mental i la seva agilitat per realitzar-lo.

Hem anat incrementant els tallers per als nens i nenes mutualistes a les oficines que hem inaugurat arreu de Catalunya. En total són 18 les que ofereixen els tallers gratuïts als que, al llarg d’aquests darrers dos anys s’han apuntat un gran nombre d’infants (Barcelona, Sant Cugat, Sabadell, Granollers, Mataró, Igualada, Vic, Manresa, Vilanova, Girona, Figueres, Blanes, Palamós, Tarragona, Tortosa, Reus, Lleida i Palma de Mallorca).