Actualitat Mútua

La Mútua organitza tallers d’estimulació precoç per a nadons a Vic

IMG_539443 mares i pares participen al taller de Gymboree a Vic d’estimulació precoç per a nadons. Aquesta iniciativa ha estat organitzada per la Mútua, amb la col·laboració de les empreses La Maternal d’Osona i Gymboree Play & Music. Les mares i pares participants han mostrat la seva absoluta satisfacció pel desenvolupament del taller i han agraït a la Mútua la seva sensibilitat a l’hora d’impulsar aquesta activitat. Aquesta nova iniciativa simbolitza la nostra voluntat de ser a prop de les persones i implicar-nos en el dia a dia de les famílies.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte Espai Mútua, un servei que s’està implementant en totes les oficines de l’entitat asseguradora i que, actualment, el componen Espai Mútua Estudi, Espai Mútua Aniversaris, Espai Mútua Negocis i Espai Mútua Salut, tots ells amb l’objectiu d’oferir un servei d’un gran valor afegit complementari a les cobertures asseguradores, d’acostar la Mútua als mutualistes i de ser un punt de trobada per a tota la ciutadania.

Actualment són 14 les oficines arreu del territori amb el servei Espai Mútua: Girona, Igualada, Sant Cugat, Sabadell, Vic, Tortosa, Blanes, Palamós, Palma de Mallorca, Tarragona, Figueres, Mataró, Reus i Lleida.