Actualitat Mútua, Sector assegurances

La Mútua guanya posicions i es situa com la segona millor valorada pels metges

enquesta-COMb-2013_web_readyLa Mútua General de Catalunya és la segona entitat asseguradora millor valorada pels metges, segons l’enquesta realitzada pel Col·legi de Metges de Barcelona (COMB). Respecte a l’any passat, la Mútua ha guanyat dues posicions, passant de la 4a a la 2ona posició del rànquing, desbancant AXA, que passa del 2on al 4rt lloc.

L’estudi del COMB descriu l’opinió dels metges sobre l’estat del sector de les assegurances sanitàries i presenta un rànquing amb la valoració dels metges sobre les entitats d’assegurança lliure de Catalunya.

En l’estudi s’analitzen diversos aspectes com les condicions de treball dels professionals, la relació del metge amb les companyies del sector, l’agilitat de les entitats en la gestió de tràmits burocràtics i, entre d’altres aspectes, els diversos tipus de pòlisses del sector. La dificultat en l’autorització de proves i tractaments i el nivell d’honoraris són els dos punts que generen més descontentament entre els enquestats.

A Catalunya, més de 6.000 metges treballen en el sector de les assegurances sanitàries. Les entitats d’assegurança lliure tenen una llarga tradició al país i, segons les últimes dades oficials, 2.008.366 persones tenen contractada una pòlissa privada d’assistència mèdica.