Actualitat Mútua

La Mútua General de Catalunya presenta el seu projecte a la ciutadania del Vendrell

Vendrell_Inaugura_IMG_6506L’oficina de la Mútua General de Catalunya al Vendrell va ser inaugurada el passat 1 de desembre  amb una jornada de portes obertes a la que van assistir representants d’entitats, associacions, clubs esportius i membres de l’Ajuntament, així com mutualistes i veïns. Tots ells van poder conèixer de primera mà les noves instal·lacions i van celebrar els serveis i les diferents activitats que els ofereix.

A l’acte, que va estar presidit pel sotsdirector general de la Mútua, en Guillermo Padrisa, va participar l’alcalde del Vendrell, en Martí Carnicer, que va felicitar la Mútua pel seu projecte i li va augurar èxits futurs a la ciutat. En acabar, tos els presents van poder brindar amb una copa de cava.

La nova oficina de la Mútua General de Catalunya compta amb el servei Espai Mútua, que integren l’Espai Mútua Estudi, l’Espai Mútua Aniversaris, l’ Espai Mútua Negocis i l’Espai Mútua Salut, tots ells dotats dels seus respectius serveis. L’objectiu és acostar la Mútua als mutualistes de la zona d’influència i ser un punt de trobada, convertint-les en espais vius i de participació.

VendrellEn paraules d’en Guillermo Padrisa, sotsdirector general de la Mútua, sobre aquest servei: “Treballem per oferir als mutualistes i a la ciutadania en general activitats que els aportin valor: xerrades sobre temes de salut i medicina de màxima actualitat; tallers d’aprenentatge per als nens “Aloha Mental Arithmetic”, un mètode amb presència internacional en 18 països; tallers “Gymboree”, dirigits a les mares per al desenvolupament de la psicomotricitat dels seus nadons; i fins i tot festes d’aniversari per als nens amb animació i molts regals. La nostra voluntat és, en definitiva, oferir un intangible de qualitat, no només per l’alt nivell de prestacions i cobertures que oferim a la Mútua, sinó per aquest tipus de servei que aposta decididament per la proximitat”.

Les noves instal·lacions, obertes al públic des d’aquest mes de novembre, ja disposen de tot l’equipament necessari per oferir la millor atenció als mutualistes del Vendrell. D’aquesta manera, són 21 les oficines arreu del territori amb la nova imatge de la Mútua General de Catalunya: Barcelona, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Mataró, Vilanova i la Geltrú, Igualada, Vic, Manresa, Girona, Figueres, Olot, Blanes, Palamós, Tarragona, Tortosa, Reus, El Vendrell, Lleida i Palma de Mallorca.