Actualitat Mútua, Sector assegurances

La Mútua General de Catalunya i AME Assistència Mèdica comparteixen sinergies

AME FORAMCIO La Mútua General de Catalunya va signar amb la companyia d’assegurances AME Assistència Mèdica un acord de distribució comercial, el passat 15 de juny, mitjançant el qual AME comercialitzarà les assegurances de salut de la Mútua, concretament l’A-S Total, que ofereix les cobertures més completes i un ampli quadre facultatiu, i l’A-S Select Business, dissenyada a mida de les necessitats de les empreses i amb la possibilitat de concertació per part de la pròpia empresa o dels treballadors.

A més, l’equip comercial d’AME, juntament amb l’equip directiu, va tenir ocasió de rebre un curs de formació a les instal·lacions de la Mútua General de Catalunya impartit pel Sr. Guillermo Padrisa, sotsdirector general i director comercial de la Mútua, i el Sr. Jordi Gil, inspector de Xarxa Externa.

Els assistents, entre els que es trobaven el Sr. Jordi Tolós, director general, el Sr. Sergi Tolós, director comercial, el Sr. Jesús Goya, assessor de la direcció, la Sra. Ana María Mejía, cap de Marketing, i el Sr. Pere Camprubí, gerent, juntament amb l’equip de 8 comercials, van poder conèixer en profunditat la filosofia i la cultura de la Mútua, així com els diferents aspectes diferenciadors de les assegurances de salut i dels serveis complementaris.

AME Assistència Mèdica es va fundar el 1943 per un grup de metges de l’Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, que va emprendre amb gran entusiasme el repte de treballar una medicina de qualitat. Després de 70 anys d’existència, la companya asseguradora continua oferint als seus assegurats els millors professionals i centres, amb un tracte proper i familiar.