Actualitat Mútua

La Mútua General de Catalunya guanya el Premi UEA a la Institució

La Mútua va tornar a participar com a patrocinadora en la 17a edició del Sopar Empresarial organitzat per la Unió Empresarial de l’Anoia, que va tenir lloc el passat 6 de juliol.

Aquesta vegada, però, el tradicional Sopar Empresarial va tenir un caràcter especial per a la Mútua, ja que la nostra entitat ve tenir l’honor de rebre un dels cinc premis atorgats per la UEA, concretament el Premi UEA a la Institució, que reconeix els trenta-cinc anys de trajectòria de la nostra entitat: «Per ser una entitat asseguradora especialitzada en salut que  desenvolupa una política de prevenció, sostinguda i constant, promocionant un estil de vida saludable. Per ser una institució arrelada a la societat civil catalana compromesa amb la responsabilitat social que va impulsar el 1996 la creació de la Fundació MGC amb la finalitat de retornar a la societat el que en rep. Així, una part dels excedents econòmics es destinen al foment de la salut i a la prevenció de les malalties i a través de l’acció social, amb la campanya solidària 1 origami 1 euro».

El guardó el va recollir el Sr. Joan Guitart, president de la Fundació Mútua General de Catalunya i vicepresident de la Mútua, qui va agrair sincerament el premi.

Els premis de la prestigiosa associació empresarial d’Igualada, profundament arrelada a la comarca de l’Anoia, reconeixen les iniciatives empresarials, la seva trajectòria, la feina diària dels empresaris i la seva contribució al desenvolupament econòmic de la comarca; distingeixen aquelles que han destacat durant l’any anterior i alhora estimulen la millora de la competitivitat i de la qualitat de les empreses de la comarca. Els Premis UEA inclouen cinc categories: el premi a la trajectòria empresarial, a la capacitat emprenedora, a l’empresa innovadora, a la institució, i el premi al compromís social de l’empresa.

El lema del sopar va ser «L’actitud d’avui millora el demà», ja que davant de qualsevol projecte «és important tenir una base de coneixement, però sobretot adoptar una actitud proactiva i oberta», va explicar durant el sopar el president de la UEA, Blai Paco. A l’acte van assistir més de 500 persones, entre empresaris i autoritats d’Igualada i comarca.