Actualitat Mútua

La Mútua al gran concert de Simfonova al Gran Teatre del Liceu

Un dels objectius de la Mútua General de Catalunya és recolzar els nostres mutualistes quan més ens necessitin, però també compartir amb ells els bons moments de la vida i aportar-los  experiències satisfactòries i gaudir-ne junts.

Amb aquesta filosofia la Mútua ha posat en marxa diverses accions entre les quals figuren els concerts de Simfonova, un espectacle amb el que volem, de la ma del Marcel Gorgori, donar als nostres mutualistes i col·laboradors, l’oportunitat de gaudir d’una composició única de música simfònica i òpera que s’està exhibint pels teatres i auditoris més importants de Catalunya.

És una activitat que realment val la pena i que transmet moltes de les emocions que subscrivim institucionalment, com són la il·lusió, la complicitat, l’emoció, la proximitat…El concert que es va celebrar el passat 17 de gener al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, amb un èxit  aclaparador, en va ser una bona mostra. Com ens transmet una mutualista que va assistir al concert: “Va ser perfecte, tot i que va haver un petit inconvenient, se’ns va fer una mica curt…”

Trobareu més imatges a Facebook.