Actualitat Mútua, Fundació MGC

La Fundació MGC premia la Fundació HM Obra Social Nens pel seu projecte “Salut dental solidària”

Promoguts per l’INESE, els Premis Solidaris de l’Assegurança són el reflex del compromís social  què posa en valor el suport del sector als que menys tenen, en un intent de pal·liar les desigualtats socials. En aquest sentit, la Fundació MGC s’ha volgut sumar a aquesta iniciativa amb la concessió d’un premi a la Fundació HM Obra Social Nens, pel projecte “Salut dental solidària”. Consisteix a oferir atenció gratuïta d’Odontopediatria per tal de disminuir la incidència i la prevalença de patologies orals, així com millorar la salut bucodental dels nens en risc d’exclusió social o amb diversitat funcional.

A l’esdeveniment el Dr. Oriol Domènech, director de gestió mèdica i sinistralitat de MGC Mútua, en representació de la Fundació MGC, va fer entrega del premi al Dr. José María Castellano, director científic de la Fundación de Investigación HM Hospitals.

En paraules de Dr. Oriol Domènech “amb la concessió d’aquest premi, volem reforçar el compromís de la Fundació MGC, que a través de la campanya solidària “1 origami, 1 euro”, que aquest any ha complert la desena edició, ajuda econòmicament a fundacions i associacions que promouen la investigació mèdica i es mobilitzen per ajudar els més desafavorits”. I va afegir, “per a mi és un orgull que siguin els mateixos nens els qui escullen el projecte al qual volen que es lliuri el donatiu, en aquest cas 9.500 € gràcies a la darrera campanya de “1 origami, 1 euro”.

Cada any, la Fundació MGC fa de corrent transmissora de tots i cadascun dels desitjos solidaris dels nens, i els transforma en donacions econòmiques a diferents fundacions i associacions com, per exemple, la Fundació Josep Carreras, Fundació Catalana Síndrome de Down, Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), Fundació Iván Mañero, Solidaritat Sant Joan de Déu, Amics de la Gent Gran, Fundació Elena Barraquer, Fundació Onada, Fundació Esclerosi Múltiple, Càritas Diocesana de Barcelona, ​​Fundació Enriqueta Vilavecchia, Oncolliga, Fundació HN Obra Social Nens, Arrels Fundació i la Fundació la Marató de TV3.