Actualitat Mútua

Jornada de portes obertes a l’oficina de Tarragona

foto 1Presentació del nou Espai Mútua a la Jornada de Portes Obertes, on va assistir una bona representació de la societat Tarragonina.

Mútua General de Catalunya va presentar el seu projecte a la ciutadania de Tarragona a la jornada de portes obertes, que va tenir lloc ahir a la nova oficina recentment inaugurada al carrer Pare Palau, 5.
Un total de 57 persones, entre les que es trobaven representants d’entitats, associacions, clubs esportius, Ajuntament, escoles, així com mutualistes i veïns, van poder conèixer de primera mà les noves instal·lacions de la Mútua General de Catalunya a Tarragona i el seu projecte Espai Mútua, que el componen Espai Mútua Estudi, Espai Mútua Aniversaris, Espai Mútua Negocis i Espai Mútua Salut, tots ells dotats dels seus respectius serveis.
foto 5

El Sr. Guillermo Padrisa, sotsdirector general de la Mútua General de Catalunya va explicar detalladament el nou concepte d’oficines de la Mútua basat en aquest innovador servei: “Els mutualistes tenen la possibilitat de fer ús, sense cap cost per als mutualistes, d’una sala de reunions o una sala de conferències per organitzar sessions de treball, xerrades, presentacions o qualsevol altra tasca relacionada amb la seva activitat professional a l’Espai Mútua Negocis. Per altra banda, en col·laboració amb ALOHA Mental Arithmetic, oferim tallers específics per als nens a l’Espai Mútua Estudi, que els ajuden a millorar en matemàtiques, en particular, i a treure més partit a les seves capacitats intel·lectuals, en general. Són tallers subvencionats al 100% per la Mútua. En darrer terme -va afegir- els pares poden organitzar la festa d’aniversari dels seus fills a l’Espai Mútua Aniversaris.”
foto 2L’acte va estar amenitzat amb l’actuació musical del Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona, a càrrec dels alumnes Sergi Planas i Jan Schmitz (flauta travessera i violí). La Sra. Silvia Gomis, cap de l’oficina de Tarragona, els va lliurar un diploma d’agraïment per a ells i pel Conservatori. La cloenda de l’acte va estar a càrrec del Sr. Jordi Sierra, sotsdelegat de Govern Central, que va felicitar la Mútua pel seu projecte i li va augurar èxits futurs a la ciutat.