Actualitat Mútua

Ja està disponible la revista “Interès Mutu” de novembre a l’oficina virtual

Interès MutuLa nova edició de la revista “Interès Mutu” ja està disponible per a tots els nostres mutualistes. Pots consultar-la en línia o descarrega-te-la al dispositiu des de l’oficina virtual.

El mes de novembre publiquem una nova edició de la revista corporativa de la Mútua General de Catalunya, Interès Mutu. A més de l’edició en paper que han rebut les més de 30.000 famílies que conformen els nostres mutualistes, aquells que ho desitgin també poden consultar la revista i descarregar-se-la en format PDF al dispositiu des de l’oficina virtual.

Interès Mutu pretén oferir sempre continguts de qualitat: articles de salut i medicina elaborats i/o supervisats per metges i articles d’actualitat, d’opinió i d’anàlisi, amb un tractament de la informació amè, original i rigorós.

En l’edició d’aquest semestre, Interès Mutu ofereix continguts de salut referents als beneficis dels antioxidants i a la cura de la salut intestinal. També comenta amb un dels especialistes en Urologia del nostre Centre Mèdic temes de salut de la pròstata i ofereix informació d’interès sobre salut bucodental, així com continguts referents a opinions i reconeixements a la nostra labor, activitats, serveis, cobertures i notícies d’actualitat de la Mútua.

1 origami 1 euro

A més, aquest número inclou un encartament per animar els nostres socis a participar en la campanya solidària “1 origami 1 euro“, impulsada per la Fundació Mútua General de Catalunya.

Són 20 pàgines impregnades de l’esforç, la il·lusió i el compromís que conforma la nostra filosofia i que també pots descarregar al teu dispositiu per consultar on vulguis amb total comoditat. Accedeix ara a la revista Interès Mutu des de l’oficina virtual.