Actualitat Mútua

Inaugurat l’Espai Mútua a Sabadell

IMG_6230L’oficina de Sabadell ja compta amb el servei Espai Mútua. Ahir a la tarda, ja van començar els tallers d’Aloha Mental Arithmetic, i , per altra banda, ja estem tancant dates per celebrar diversos aniversaris de nens i nenes mutualistes.

Amb Espai Estudi els nens entre 5 i 13 anys, poden accedir a un mètode d’aprenentatge que estimula la seva creativitat, memòria, capacitat d’anàlisi, d’atenció i de concentració, sense cap cost per als seus pares. Ofereix als nens tallers específics que els ajuden a millorar en matemàtiques i a treure més partit de les seves capacitats intel·lectuals.

Espai Mútua Aniversaris ofereix als pares la possibilitat d’organitzar sense cap cost per a ells una festa d’aniversari inoblidable i plena de sorpreses. Animació, espectacle de màgia i moltes més sorpreses.

façana SabadellAmb Espai Mútua, una iniciativa diferent i allunyada del que se li pressuposa a una entitat asseguradora especialitzada en salut, es pretén donar un tracte preferencial i exclusiu als mutualistes, estar al seu costat i oferir-los quelcom útil i pràctic per al seu dia a dia en un entorn agradable.