Actualitat Mútua

Inauguració de nous espais de Caixa d’Enginyers a les oficines de Mútua General de Catalunya a Vic i Manresa

El passat 31 d’octubre va tenir lloc la inauguració oficial a Vic, presidida per Anna Erra, alcaldessa de Vic.  El 7 de novembre es va inaugurar l’oficina de Manresa amb l’assistència de l’alcalde de la ciutat,  Valentí Junyent. Ambdós actes van comptar amb la presència de Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers, i Daniel Redondo, director general de Mútua General de Catalunya, així com diverses personalitats del món empresarial, acadèmic i social.

Aquestes noves oficines de Caixa d’Enginyers estan situades a les instal·lacions de la Mútua, atesa la seva condició de mutualista, ja que Mútua General de Catalunya cobreix l’assegurança de salut del col·lectiu professional de Caixa d’Enginyers, fet que permet la utilització dels “Espais Mútua”.

Ambdues entitats han establert un acord de col·laboració gràcies al qual Caixa d’Enginyers podrà oferir una atenció personalitzada i directa als seus socis de les comarques d’Osona i del Bages. L’acord es fonamenta en la complementarietat dels serveis que ambdues entitats presten als seus respectius socis i en una filosofia i valors corporatius molt alineats.

Les oficines disposen d’un equip professional de Caixa d’Enginyers qualificat específicament per a les activitats d’assessorament (inversions, finançament o cobertura de riscos i assegurances), que desenvolupa les funcions operatives de les oficines bancàries convencionals i tenen, a més, servei de caixa.

Durant les inauguracions de les oficines, Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers, va destacar que “el motiu pel qual s’ha impulsat aquest nou model d’oficina ha estat, sobretot, donar resposta a la creixent demanda de servei que ha registrat l’entitat, així com per oferir un servei de proximitat i de qualitat”.

Per la seva banda, Daniel Redondo, director general de la Mútua General de Catalunya, va assenyalar la conveniència de “tenir companys de viatge que comparteixin els mateixos valors i maneres de fer que nosaltres, amb qui establir acords que es basen en la qualitat, en l’esforç i en el bon servei, per compartir un camí en el que tots guanyin: els socis, els mutualistes i la ciutadania en general”.