Actualitat Mútua

Gymboree Play & Music: fomentant el desenvolupament psicomotor per mitjà del joc

Gymboree Play & MusicGymboree és un programa dissenyat per a estimular el desenvolupament primerenc a través del joc i la música. El seu sistema facilita el desenvolupament de les destreses socials, físiques i cognitives en nens de 0 a 5 anys.

El concepte Gymboree Play & Music es basa en la importància de proporcionar els estímuls convenients a edats primerenques per promoure el desenvolupament psicomotor. Amb un enfocament original on participen pares i fills, es basa en una tècnica fonamental: jugar de la manera adequada, amb la persona apropiada en un entorn ben preparat.

El programa va sorgir fa 40 anys quan la Joan Barnes, una mare californiana, buscava un lloc segur i divertit on realitzar activitats adaptades a l’edat dels seus fills en què els pares i els nens poguessin jugar junts. En no trobar-lo, va decidir crear el seu propi programa.

Ara per ara el mètode Gymboree Play & Music està desenvolupat per experts en pedagogia en col·laboració amb en Claire Lerner, especialista en desenvolupament infantil, director d’Informació i Recursos de la criança dels nens a ZERO TO THREE®, que explica l’èxit del programa: “La filosofia de Gymboree és que els nens aprenen millor quan se’ls permet explorar activament en un ambient divertit i que apel·la a la seva curiositat natural i al seu desig d’aprendre, amb el suport de les persones que més importen en les seves vides.”

Gymboree proporciona activitats que ajuden a desenvolupar la confiança, l’autonomia, la curiositat, la perseverança i la cooperació a través del joc, l’esport, les ciències i els experiments, l’expressió artística, la música i el ball.

La Mútua organitza tallers Gymboree a l’Espai Mútua Salut

El passat mes de maig es va realitzar el taller de “Gymboree Play & Music” a l’Espai Mútua Salut de les oficines de Sant Cugat. Van ser 4 sessions molt divertides dedicades a promoure el desenvolupament psicomotor dels nadons mitjançant diverses tècniques i jocs. Després d’aquest èxit, esperem realitzar nous tallers a partir del proper semestre. Us n’anirem informant.

Amb “Gymboree Play & Music”, els vostres fills, des dels 0 fins als 9 mesos, obtindran els beneficis d’un desenvolupament primerenc a través de nous reptes, jocs adaptats a cada moment evolutiu i tècniques de relaxació que reforçaran el vostre vincle.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte Espai Mútua, un servei que s’està implementant en totes les oficines de l’entitat asseguradora i que, actualment, el componen Espai Mútua Estudi, Espai Mútua Aniversaris, Espai Mútua Negocis i Espai Mútua Salut, tots ells amb l’objectiu d’oferir un servei d’un gran valor afegit complementari a les cobertures asseguradores, d’acostar la Mútua als mutualistes i de ser un punt de trobada per a tota la ciutadania.