Actualitat Mútua, Fundació MGC

Gravem noves “Càpsules de Salut”!

Grabamos nuevas Cápsulas de Salud

Un any més, preparem noves “Càpsules de Salut”, dotze petits “comprimits” en format de vídeo curt on els especialistes del Centre Mèdic Mútua General de Catalunya ens ofereixen informació de forma breu i senzilla sobre temes de salut que resulten d’interès general.

Aquest any, en les noves “Càpsules de Salut” es tractaran, des d’una perspectiva de la prevenció i amb un llenguatge clar, temes tan interessants com ara la menopausa, les al·lèrgies, l’artritis, l’alimentació per al colesterol, l’otitis, el dolor d’espatlla, el tabaquisme, la MPOC o les cremades. Dotze vídeos de salut que donen resposta de forma immediata i efectiva a temes mèdics que ens preocupen, presentats en un format original que els fa diferents i amens.

Les “Càpsules de Salut” es poden trobar en els butlletins que reben els mutualistes de forma mensual i també es projecten a les pantalles informatives del Centre Mèdic. A més, es poden consultar en els canals de Youtube i Vimeo de la Mútua General de Catalunya, així com en els nostres perfils de Facebook, Twitter i Google Plus, on es van publicant de forma mensual.

Amb aquests vídeos, des de Mútua General de Catalunya es pretén donar prioritat als continguts divulgatius de salut adaptats a un dels formats actuals més populars i amb més difusió. Per fer-ho, la informació que ja s’ofereix en linia i en format paper a través de la revista i el blog “Interès Mutu” es complementa donant cara i veu als metges del Centre Mèdic. El nostre més sincer agraïment a aquests especialistes pel temps que hi han dedicat i per l’interès i la bona disposició que han demostrat en l’elaboració d’aquests nous continguts. Molt aviat els tindrem disponibles!

Si ets mutualista i encara no reps les “Càpsules de Salut”, entra a l’oficina virtual i actualitza la teva adreça de correu electrònic.

Animem tots els nostres socis mutualistes a seguir els nostres perfils a les xarxes socials, en els quals oferim continguts de salut que segur que seran del vostre interès i on podeu trobar un canal més de comunicació amb la Mútua.

Deixem algunes imatges del “making of” de la gravació de les càpsules:

Grabamos nuevas Cápsulas de Salud Grabamos nuevas Cápsulas de Salud Grabamos nuevas Cápsulas de Salud Grabamos nuevas Cápsulas de Salud Grabamos nuevas Cápsulas de Salud Grabamos nuevas Cápsulas de Salud