Actualitat Mútua

Gràcies Sant Cugat!

pureza maria diploma 3L’escola Pureza de María de Sant Cugat presumeix de tenir penjat a la recepció de les instal·lacions el diploma de la Mútua General de Catalunya, un reconeixement a l’esforç que tots els nens i nenes, mestres, religioses, pares i mares van fer per participar en el donatiu que la Mútua ha entregat enguany a “La Marató” de TV3.

Vam reunir 7 nens i nenes, representants de l’escola, per agrair-los infinitament el gran esforç que van fer per fer aquesta realitat possible. Ens van explicat quines paripècies van ingeniar per aprendre a muntar les grues de paper.

Emoció, intriga, curiositat i implicació  van ser els valors que es respiraven aquell matí en la trobada al Pureza de María. Els alumnes van mostrar una especial atenció i una gran sensibilitat quan recordàvem la llegenda de Sembatzuru. Volien ser aquests amics de la Sadako Sasaki que amb tot l’amor, esforç i constància van entregar 1.000 origamis per desitjar a la seva família salut i prosperitat; en definitiva un “et desitjo el millor”.