Actualitat Mútua

MGC Mútua és l’asseguradora que tria GIROFIV Clínica Girona per oferir la reproducció assistida als mutualistes

MGC Mutua signa un acord amb GIROFIV Clínica Girona que permetrà als mutualistes utilitzar la cobertura de reproducció assistida en un centre pioner. L’entitat és la primera i única asseguradora escollida per GIROFIV Clínica Girona per oferir aquesta cobertura.

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS) almenys un 15% de les parelles, en algun moment de la seva vida, han de fer front a un problema reproductiu. Aquesta dificultat per a concebre un fill de manera natural acostuma a generar dubtes i incerteses que, juntament amb el desconeixement de les causes i de les possibles solucions, poden derivar en una situació d’estrès i frustració per a la parella.

Conscients de la situació de parelles amb problemes MGC Mútua, entitat asseguradora especialitzada en el ram d’assistència sanitària, ha estat la primera asseguradora a signar un acord amb GIROFIV Clínica Girona, per a oferir als seus mutualistes la cobertura de reproducció assistida.

Una cobertura excepcional en un centre pioner

La signatura d’aquest acord permetrà als mutualistes de MGC utilitzar una cobertura excepcional, disponible per a aquelles persones que compleixin els requisits, que ofereix dos intents d’inseminació artificial i dos intents de fecundació in vitro.

GIROFIV Clínica Girona creada en 1997, s’ha convertit en un centre pioner en l’aplicació de noves tècniques de reproducció assistida, gràcies als darrers avanços tecnològics. El seu equip mèdic està format per professionals altament qualificats amb més de 25 anys d’experiència. L’equip de GIROFIV assessora les pacients amb tota la informació necessària per a resoldre possibles dubtes i oferir les solucions més encertades en cada cas.

A l’acte de la signatura han assistit, el Dr. Oriol Domènech, director mèdic i de sinistralitat d’MGC Mútua, i el Dr. Joan Sarquella, embriòleg clínic i cap de laboratori de GIROFIV Clínica Girona.

El Dr. Oriol Domènech s’ha mostrat molt satisfet i ha indicat que “mitjançant aquest acord, MGC Mútua torna a fer un gran pas en fer costat a aquelles parelles o dones que desitgin tenir un fill i que per diferents circumstàncies tinguin un problema reproductiu. L’acord l’hem signat amb una clínica de reconegut prestigi a la ciutat de Girona. Estem segurs que la resta de mutualistes residents a Catalunya també es beneficiaran d’aquesta nova cobertura”.

Per la seva banda, Joan Sarquella ha indicat que “signar aquest acord amb MGC Mútua ha estat un gran encert, perquè anem de la mà d’una asseguradora que ha aconseguit ser l’entitat de caràcter mutualista, més ben valorada pels metges que treballen en el sector assegurador i ha ostentat la primera posició del rànquing d’assegurances de Salut d’Espanya durant 2019 i 2020. Per a nosaltres és una garantia total. Creiem a més que aquesta relació serà molt fructífera per a totes dues parts”.