Actualitat Mútua

Gaudeix de l’Espai Mútua a les oficines de la Mútua General de Catalunya

Des que va néixer l’espai mútua, l’interès dels nostres mutualistes pels serveis que en ell s’hi ofereixen ha anat creixent any rere any. Només aquest 2017, més de 2.700 persones s’han divertit a les festes que els nostres mutualistes més petits han celebrat a l’espai mútua aniversaris.Hem rebut 974 reserves per als tallers ALOHA de l’espai mútua estudi, que potencien les capacitats intel·lectuals dels nens d’entre 5 i 13 anys, i 69 persones han cursat, a l’espai mútua salut de Barcelona i Lleida, el taller Brain Factory  de neurofitness per a majors de 50 anys.

Aloha Mental Arithmetic és un mètode innovador que contribueix al desenvolupament mental dels nens i estimula les seves habilitats analítiques i creatives, alhora que complementa a la perfecció el seu desenvolupament escolar. Els nens obtenen un benefici notable en el desenvolupament de la seva intel·ligència global i els beneficis i resultats s’aprecien en especial en el càlcul mental i la seva agilitat per realitzar-lo.

Brain Factory és un programa d’entrenament del cervell per endarrerir el desgast neuronal i mantenir actives capacitats com la memòria o l’atenció. L’edat és el principal factor associat a l’envelliment de les nostres neurones. Afortunadament, el nostre cervell és com un múscul que pot exercitar-se durant tota la vida per mantenir-se en forma. Les sessions de Brain Factory inclouen diferents tipus d’exercicis orientats a tenir cura de la nostra resposta cognitiva: neurofitness, càlcul amb àbac i tècniques relaxació i benestar, entre altres.

L’espai mútua negocis ha acollit 175 reunions de feina, conferencies i gestions empresarials, el que ens diu que els professionals i emprenedors no només ens confien la seva salut, sinó també el seu negoci.

I tu, ja has gaudit de tot el que t’ofereix l’espai mútua? Recorda que els nostres mutualistes poden accedir a les activitats que s’hi desenvolupen, sense cap cost.