Actualitat Mútua, Sector assegurances

Fer sentir veritablement als mutualistes el centre de les nostres accions

El 2013 es va posar en marxa el Pla Estratègic 2013-2015 sota el lema “Som-hi!”, una crida a l’acció en el que té un paper fonamental la interiorització d’una determinada actitud per part de tot el personal de la Mútua, i que situa els mutualistes com a centre ineludible de la seva actuació.

asamblea general

El passat 27 de juny es va celebrar l’Assemblea General presidida pel Dr. Bartomeu Vicens, president de l’entitat. A la taula l’acompanyaven el Sr. Daniel Redondo, director general, i el Sr. David Sánchez, director general adjunt. La reunió del nostre màxim òrgan de govern es va iniciar amb el discurs del Dr. Bartomeu Vicens, que va fer balanç de l’exercici 2013: “Tot i que ha estat un any complicat per tothom – també per al sector assegurador-, hem de dir que les assegurances de salut estant suportant bastant dignament la crisi. Els creixements dels últims anys disten molt d’aquells creixements dels temps de bonança del 9 i 10%. El 2013, amb prou feines, s’ha assolit l’1,63%, la meitat que l’any 2012. Un any més, però, la Mútua s’ha mantingut ferma davant una situació de deteriorament que sembla no tenir fi, tot i que les dades macroeconòmiques més recents apunten a un canvi de tendència en positiu per als pròxims anys.”

asistentes asambleaAixí mateix, el Dr. Bartomeu Vicens, va recalcar que el 2013 es van centrar tots els esforços “en innovar i oferir quelcom diferent per tal de fer sentir veritablement als mutualistes el centre de les nostres accions i donar-los un tracte preferent”. “La nostra raó de ser ets tu” va ser el lema de 2013 “i, com sempre, des del nostre naixement com a mútua, el motor de la nostra actuació”, va remarcar.
Posteriorment, el Sr. Daniel Redondo, director general de l’entitat, va detallar els trets més característic que defineixen el col·lectiu d’assegurats de la Mútua “que expliquen i justifiquen les nostres decisions de futur de cara a l’adequada cobertura a la que la Mútua s’ha compromès amb ells”, va dir. En aquest sentit, va argumentar la importància del nou Pla Estratègic i les actuacions previstes per enguany “basades en oferir productes asseguradors de primerísima qualitat i serveis de caràcter innovador, que continuïn aportant un valor afegit innegable a la nostra oferta asseguradora”.

Així mateix, va enumerar les dades més significatives i les activitats més destacades portades a terme per la Mútua al llarg de 2013. Per la seva part, el Sr. David Sánchez, director general adjunt, va presentar els resultats econòmics de l’entitat que, un any més, tornen a demostrar la solidesa de la gestió i la fortalesa de l’entitat.