Actualitat Mútua

Espai Mútua, un món d’activitats sense cost per als mutualistes

espaimutua Espai Mútua és un nou concepte d’oficina que permet als nostres mutualistes disposar, sense cap tipus de cost, d’espais preparats per a gaudir de múltiples activitats. Conegueu les diferents opcions a les quals podeu accedir en exclusiva.

A la Mútua no ens sentim una asseguradora de salut com les altres. Volem ser també la vostra companya de viatge. Per aquest motiu, més enllà de preocupar-nos per la salut dels nostres mutualistes, volem oferir-vos avantatges pensats exclusivament per a vosaltres.

Així neix el servei Espai Mútua, un nou concepte d’oficina on posem a la vostra disposició, sense cap tipus de cost, unes instal·lacions confortables, equipades amb les últimes eines tecnològiques i preparades per acollir múltiples activitats per als mutualistes.

Espai Mútua es compon de 4 àrees: aniversaris, estudi, negocis i salut. Està disponible per a tots els mutualistes en qualsevol de les nostres oficines, independentment del vostre lloc de residència.

Espai Mútua aniversaris

espaimutua aniversarisOrganitzar una festa d’aniversari per als vostres fills pot convertir-se en una tasca complexa que requereix molta planificació per no oblidar cap detall i que tot surti perfecte. A la Mútua volem facilitar-vos les coses: si sou mutualistes, podeu gaudir sense cap cost del servei Espai Mútua aniversaris, on posem a la vostra disposició un local perfectament equipat i amb activitats infantils programades perquè la festa sigui tot un èxit sense que us hagueu de preocupar de res.

Què ofereix Espai Mútua aniversaris?

  • Servei d’animació i espectacle de màgia.
  • Regal per a tots els nens.
  • Sorteig d’un Pack “Mútua Experiències” entre els adults convidats.
  • Decoració personalitzada de la sala.
  • …i tot ‘sense cap cost!

Espai Mútua estudi

espaimutua estudiL’educació dels nostres fills és un tema que ens preocupa especialment, perquè en depèn en gran mesura el seu futur. Per facilitar el desenvolupament de les seves capacitats de manera efectiva i divertida i inculcar-los els hàbits d’estudi, posem a disposició dels mutualistes Espai Mútua estudi, on els petits podran aprendre jugant amb el mètode Aloha Mental Arithmetic. Aloha és un sistema revolucionari dissenyat específicament per a desenvolupar, mitjançant el joc, les capacitats mentals, analítiques i creatives de nens d’entre 5 i 13 anys.

Espai Mútua estudi us ofereix la possibilitat d’accedir, sense cap cost, als 4 tallers d’ALOHA:

  • Atenció i concentració
  • Creativitat
  • Imaginació
  • Orientació espacial

També podeu accedir a la formació reglada de manera subvencionada.

A més, també posem a la vostra disposició Espai Mútua estudi+, un lloc on els vostres fills majors de 14 anys poden acudir quan necessiten un espai tranquil i equipat amb wifi per estudiar o realitzar les seves tasques escolars.

Espai Mútua negocis

espaimutua negocisEl món dels negocis exigeix cada vegada més adaptació a la mobilitat i a la tecnologia. Per això tots els mutualistes disposen, sense cost, d’Espai Mútua negocis, un lloc perfectament equipat on empresaris i emprenedors poden organitzar reunions, conferències, actes públics i privats i totes les activitats que pot demanar el món laboral actual.

Què ofereix Espai Mútua negocis?

  • Diverses sales equipades amb els últims avenços tecnològics.
  • Smart TV i / o projector i pantalla.
  • Ordinador portàtil.
  • Connexió a Internet via wifi.
  • Mobiliari còmode i funcional.
  • Decoració sòbria i elegant.

Espai Mútua salut

espaimutua salutLa nostra raó de ser és la prevenció i la cura de la salut. Per això, a Espai Mútua salut, oferim als mutualistes i a la població en general, sense cap tipus de cost, activitats destinades a fomentar hàbits de vida saludable, com xerrades de salut o tallers de millora per a adults i nens.

Actualment estem oferint en diverses oficines, “xerrades saludables” impartides per professionals de la salut. Podeu consultar el calendari de xerrades previstes a cada oficina.

Aprofiteu els avantatges exclusius de ser mutualista! Si esteu interessats a reservar alguna d’aquestes activitats, tan sols us heu de posar en contacte amb la vostra oficina de la Mútua General de Catalunya per a consultar la disponibilitat. És un servei sense cap tipus de cost.