Actualitat Mútua, Sense categoria

Espai Mutua, ara més activitats per a tota la família

espai mutua estudiUn dels objectius principals de la Mútua és apropar les oficines als mutualistes i oferir-los unes instal·lacions immillorables i un tracte de màxima qualitat. Totes elles ofereixen l’Espai Mútua, un concepte de servei exclusiu per als nostres assegurats que ha tingut i té una gran acceptació.

Enguany, hem fet una enquesta als mutualistes per conèixer la seva opinió sobre els serveis actuals i preguntar-los sobre possibles serveis a incorporar. Fruit dels resultats obtinguts, des d’aquest mes de maig estem desenvolupant nous tallers i xerrades relacionades amb la salut i el benestar:

Tallers de mindfulness: Tallers de 4 sessions de 2 hores setmanals, conduits per Javier Lucas, fundador de la plataforma aprendomindfulness.com.  L’objectiu és entrenar la nostra ment per desenvolupar l’atenció, aconseguir viure plenament el present i encarar el futur amb confiança.

Tallers de ioga: Tallers de 6 sessions d’1 hora setmanal, impartits per la mestra de ioga i reiki Mireia Aceituno. Aconseguim prendre consciència del propi cos, estabilitzar la nostra ment i, en definitiva, sentir-nos millor.

Tallers Mente Activ: Els tallers de neurofitness per a majors de 50 anys que van desenvolupar-se com a prova pilot en algunes de les nostres oficines l’any passat, es preveu que passin a ser incorporats a tota la nostra xarxa d’oficines després de l’estiu.

Xerrades Cottet: La reconeguda cadena d’òptiques i audiologia ofereix xerrades sobre visió i audició a diferents oficines de la nostra xarxa.

Xerrades My gran chef: L’empresa especialista en educació nutricional i cuina saludable ens ensenya als més grans a llegir i interpretar etiquetes alimentàries i, alhora, complementa la xerrada amb un taller infantil de cuina freda.

L’Espai Mútua atura la seva activitat al mes d’agost i la reprèn al setembre. Us informarem de l’inici de les activitats a cadascuna de les nostres oficines pels mitjans habituals.