Actualitat Mútua

Els tallers d’Aloha Mental Arithmetic tornen a les oficines de la Mútua

A partir  del mes d’octubre comencen els tallers d’aprenentatge per als nens i nenes a l’Espai Mútua de totes les oficines de la Mútua.

Les 21 oficines de l’entitat oferiran els tallers gratuïts als que, al llarg d’aquests darrers  anys, s’han apuntat un gran nombre nens. Barcelona (Pedralbes Centre), Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Mataró, Igualada, Vic, Manresa, Vilanova, Girona, Olot, Figueres, Blanes, Palamós, Tarragona, El Vendrell Tortosa, Reus, Lleida i Palma de Mallorca inicien el curs amb més entusiasme que mai. Així mateix, s’iniciarà l’activitat reglada d’Aloha en algunes de les nostres oficines en les que hi ha demanda d’aquesta modalitat.

Aloha Mental Arithmetic és un mètode innovador que contribueix al desenvolupament mental dels nens i estimula les seves habilitats analítiques i creatives, alhora que complementa la perfecció el seu desenvolupament escolar. Els nens obtenen un benefici notable en el desenvolupament de la seva intel·ligència global i els beneficis i resultats s’aprecien en especial en el càlcul mental i la seva agilitat per realitzar-lo.

Aprofiteu els avantatges exclusius de ser mutualista! Si esteu interessats en apuntar els vostres fills a aquesta activitat, tan sols us heu de posar en contacte amb la vostra oficina de la Mútua General de Catalunya per a consultar la disponibilitat. És un servei sense cap tipus de cost.

Dijous vinent, dia 14, a les 17 hores, es presenten aquesta i altres activitats que es faran a l’Espai Mútua de Pedralbes Centre (Barcelona) al llarg de l’any, amb una gran festa plena de sorpreses a la que tothom esteu convidats.