Actualitat Mútua, Fills, Sector assegurances, Vida de Parella

Els nens i l’assegurança de salut

Revisión bebé

La qualitat, rapidesa i comoditat que busquem quan contractem una assegurança de salut es fan encara més evidents quan tenim fills. Tot i que la majoria de companyies permeten incloure’ls en una pòlissa familiar, també n’hi ha algunes que ofereixen una modalitat específica per als més petits. Què hem de tenir en compte a l’hora de triar la millor assegurança mèdica per a nens?

Les necessitats mèdiques dels nens no són les mateixes que les d’un adult, sobretot, durant els primers anys de vida. Com que els petits encara estan desenvolupant el sistema immunològic i són més propensos a estar malalts, les visites al metge són més freqüents, a més d’haver de complir amb un calendari de revisions mèdiques per als nens i vacunació.

I tenir als nostres fills coberts amb una assegurança de salut per a nens, podent triar a un pediatre de la nostra confiança, ens aporta la tranquil·litat que necessitem. A continuació, t’expliquem tot el que has de saber sobre les assegurances mèdiques per a nens.

Quines opcions d’assegurança de salut per a nens existeixen?

L’assegurança familiar

La gran majoria de companyies asseguradores de salut permeten incloure els nens en la pòlissa dels seus pares, de manera que passa a ser una pòlissa familiar. Fins i tot hi ha companyies que només ofereixen cobertura als menors si estan amb algun dels seus progenitors. Aquesta modalitat sol incloure també les especialitats de pediatria i puericultura, amb un ampli quadre mèdic de professionals, així com l’hospitalització pediàtrica, a més d’oferir l’ampliació de cobertures per a un altre tipus de serveis que aporten un valor afegit, com ara la crioconservació de cèl·lules mare del cordó umbilical.

En el cas dels nounats amb pares que ja tinguin contractada una assegurança de salut, les asseguradores solen permetre incloure’ls en la seva pòlissa si es comunica en el termini establert. Altres companyies cobreixen l’assistència sanitària al nounat durant els primers dies dins de l’assegurança de la mare.

Els avantatges d’aquesta modalitat familiar és que moltes companyies ofereixen descomptes en la pòlissa per incloure familiars.

Quines cobertures són fonamentals en una assegurança mèdica per a nens?

Assistència telefònica 24 h

Comptar amb assistència contínua aporta tranquil·litat i pot resoldre molts dubtes sense haver de desplaçar el menor a un centre mèdic o a urgències, sobretot per als pares primerencs.

Revisions mèdiques

Durant els primers anys de vida, les revisions mèdiques per a nens són necessàries. És important realitzar revisions mèdiques específiques de manera periòdica per a comprovar que el seu desenvolupament és correcte i poder detectar possibles problemes que es puguin agreujar amb el temps. Hem de comprovar que la pòlissa d’assegurança per a nens les inclou i si existeixen o no limitacions, així com si ofereix atenció específica en cas d’existir alguna dificultat o dubte relatiu a l’alimentació, el somni, la psicomotricitat, etc.

Revisión médica niña

Situacions imprevistes

Des del mateix moment del naixement es poden presentar situacions complicades, com que el nadó sigui prematur o necessiti alguna atenció especial després del part. Hem de comprovar si la pòlissa cobreix aquestes situacions i ofereix, per exemple, l’estada en una incubadora o l’ingrés a l’UCI pediàtrica.

Altres cobertures i serveis extra de l’assegurança per a nens

Algunes companyies ofereixen cobertures extra interessants, com assegurança dental (o tractaments a preus reduïts) o la recollida i conservació de mostres del cordó umbilical. D’altres, a més, inclouen serveis no directament relacionats amb la salut, com descomptes en activitats infantils, espais reservats o activitats especials.

MGC Mútua, la millor opció per a la salut de la teva família

L’assegurança de salut de la Mútua inclou les cobertures més completes per a tota la família i un ampli quadre facultatiu en totes les especialitats, incloent pediatria i tots aquells especialistes que puguin necessitar els més petits, com ara otorrinolaringòlegs, oftalmòlegs, logopedes, podòlegs, psicòlegs, dermatòlegs, etc.

Niño en el oftalmólogo

Avantatges de l’assegurança de salut per a nens de MGC Mútua

Un dels principals avantatges de tenir una assegurança de salut familiar és que una assegurança mèdica et dóna la tranquil·litat que necessites. La tranquil·litat de saber que, enfront d’una situació inesperada o complicació, comptes amb una assegurança mèdica que et cobreix totes les teves necessitats i la dels teus fills.

L’assegurança de salut de MGC Mútua es complementa, a més, amb un ampli ventall de serveis que garanteixen als nostres associats i als seus fills una atenció integral i immediata. Entre altres:

  • Urgències Mútua 24 hores.
  • Servei telefònic d’urgències i consultes les 24 hores del dia, tots els dies de l’any. Assistència mèdica i d’infermeria a domicili, en cas d’urgència.
  • Teleconsulta mèdica, pediàtrica i psicològica tots els dies de l’any.
  • Un ampli quadre facultatiu a tot Espanya que compta, només a Catalunya i Balears, amb més de 10.000 professionals, centres i clíniques.
  • La Mútua ofereix la possibilitat de contractar, a preus especials, el servei d’extracció de les cèl·lules mare del cordó umbilical del nadó en el moment del part i la posterior crioconservació en laboratori.
  • Espai Mútua, un nou concepte d’oficina que t’ofereix, sense cost, serveis extra d’interès per a tota la família, incloent-hi els més petits, com Espai Mútua aniversaris i Espai Mútua estudis.

Sol·licita’n més informació enviant el formulari o trucant al telèfon 93 414 36 00.