Actualitat Mútua

Dr. Bartomeu Vicens: “Ha augmentat el nombre de mutualistes que han decidit unir-se a les nostres files”

assemblea 2016
Daniel Redondo, Dr. Bartomeu Vicens i David Sánchez.

Celebració de l’Assemblea General de la Mútua | La reunió del nostre màxim òrgan de govern, celebrada el passat 29 de juny, es va iniciar amb el discurs del Dr. Bartomeu Vicens, que va fer balanç de l’exercici 2015 destacant els bons resultats econòmics ” i un gran any a nivell de gestió; particularment positiu pel que fa als resultats que han donat les diverses accions i campanyes que hem posat en marxa”.

Així mateix, el president de l’entitat va subratllar que “hem tornat a créixer en volum de primes però, el que és més important per a nosaltres, ha augmentat el nombre de mutualistes que han decidit unir-se a les nostres files, és a dir que han pres la decisió d’afiliar-se a la Mútua per tal de gaudir de la millor assegurança del mercat”. “En definitiva -va concloure- hem demostrat, una vegada més, la nostra fortalesa, refermant la nostra rendibilitat, solvència i bona gestió, mantenint i augmentant, amb gran esforç, una base de mutualistes, satisfets i orgullosos de formar part de la Mútua General de Catalunya”.

Posteriorment, en Daniel Redondo, director general de l’entitat, va enumerar les activitats més destacades portades a terme per la Mútua al llarg de l’exercici 2015 i, per la seva banda, en David Sánchez, director general adjunt, va presentar els resultats econòmics de l’entitat que, de nou, van fer palès la solidesa de la gestió i la fortalesa de la Mútua.