Actualitat Mútua

Donació de 50.000 € de la Fundació Mútua General de Catalunya per a causes solidàries

 

Fundacio Catalana Sindrome de Down- 9mar16-chequeLa Fundació Mútua General de Catalunya va fer un donatiu total de 50.000 €; a La Marató de TV3 (80% de la donació), a la Fundació Josep Carreras (11,5%) i a la Fundació Catalana Síndrome de Down (8,5%), gràcies a la tercera edició de la campanya “1 origami 1 euro”, en la que van participar 221 escoles de Catalunya.

Els passats dies 9 i 10 de març, a la nostra seu, van tenir lloc els actes de lliurament dels xecs per part del president de la Fundació Mútua General de Catalunya, Sr. Joan Guitart, al gerent de la Fundació Josep Carreras i a la presidenta de la Fundació Catalana Síndrome de Down, respectivament, que van agrair sincerament el donatiu i van celebrar l’original iniciativa solidària.

Compartir un desig solidari amb tota la societat i donar fons per a tres causes solidaries va ser l’objectiu de la tercera edició de la campanya solidària ‘1 origami 1 euro‘, impulsada per la Fundació Mútua General de Catalunya. El projecte, que va celebrar aquest el 2015 la seva tercera edició, ha traslladat la tècnica mil·lenària de l’origami i els seus valors de salut, benestar i felicitat a un total de 221 escoles i més de 76.000 nenes i nenes que van superar un cop més totes les expectatives realitzant un total de 288.506 origamis.