Actualitat Mútua

Daniel Redondo, nou director general de Mútua General de Catalunya

Daniel Redondo, nou director general de la Mútua General de Catalunya

Ocupant el càrrec de Director General Adjunt des de 2006 i anteriorment, el de Sotsdirector General, Daniel Redondo García ha estat nomenat Director General de Mútua General de Catalunya amb efectes de l’1 de maig, amb dependència directa del Dr. Bartomeu Vicens, Conseller Delegat.

Daniel Redondo substitueix en les seves funcions al Dr. Bartomeu Vicens, que ha estat Director General de Mútua General de Catalunya els darrers 25 anys, càrrec que ha compaginat amb el de Conseller Delegat des de la transformació de l’entitat en mútua d’assegurances generals el 2010.

Daniel Redondo és llicenciat en Dret i advocat, agent i corredor d’assegurances, diplomat en estudis tributaris per la Fundació Universitària Sant Pau (Abat Oliva), membre de l’AEAF (Associació Espanyola d’Assessors Fiscals) i MBA per ESADE. Es va incorporar a la Mútua fa 21 anys i en les seves expectatives de futur entén que per assolir l’èxit en la tasca de dirigir la Mútua “necessitarem a tothom molt implicat, perquè únicament prenent en consideració l’entorn actual ja se’ns planteja un repte força important”.