Actualitat Mútua

Conferències sobre òpera a les oficines de la Mútua General de Catalunya

Des del 23 d’octubre fins a l’18 de desembre, l’Espai Mútua de 8 de les nostres oficines acollirà la conferència, impartida pel periodista Marcel Gorgori, «Qui té por de l’òpera?», dirigida tant a les persones aficionades a l’òpera com a les que no ho són.

En paraules pel popular comunicador: «L’òpera viu quotidianament amb nosaltres i, a més, ens agrada a tots que sigui així, tant a aquells que ens confessem aficionats com a aquells que “creuen” que no en són. La prova és que en la meva activitat quotidiana no deixo de trobar persones que afirmen que no hi entenen res d’òpera i que, en canvi, surten emocionades d’alguna de les meves xerrades o dels concerts que, amb l’ajut de la Mútua General de Catalunya, estem fent pels grans escenaris del país».

Les conferències, obertes a tota la ciutadania, s’imparteixen a les 19h a les oficines, els següents dies: Mataró (23 d’octubre), Vic (6 de novembre), Lleida (13 de novembre), Blanes (20 de novembre), Girona (27 de novembre), Sant Cugat (4 de desembre), Tarragona (13 de desembre) i Igualada (18 de desembre).