Actualitat Mútua

Comencen els tallers d’Aloha Mental Arithmetic a Igualada i a Girona

nens abacA partir d’avui i de demà, els nens i nenes d’Igualada i de Girona, respectivament, poden d’accedir a qualsevol dels 3 tallers de millora i potenciació de les capacitats intel·lectuals d’ALOHA, subvencionat al 100% per la Mútua, és a dir, sense cap cost addicional per als mutualistes: Creativitat, Imaginació i visualització i Orientació espacial. La incorporació a les classes (dues hores, un dia a la setmana) es pot fer en qualsevol moment i es poden realitzar els tallers els que es vulguin, ja que s’obtenen beneficis en cada sessió.

Mútua General de Catalunya ofereix el servei Espai Mútua Estudi, d’ajuda i suport a pares i mares, per oferir als nens, en col·laboració amb ALOHA Mental Arithmetic, tallers específics que els ajudaran a millorar en matemàtiques i treure més partit a les seves capacitats intel·lectuals al llarg de tot l’any a les instal·lacions de la Mútua.

ALOHA Mental Aritmetic, és un mètode d’ensenyament, basat en l’àbac i l’aritmètica mental, amb el qual els nens potencien la seva intel·ligència i complementen a la perfecció el seu desenvolupament escolar de forma eficaç i divertida. S’ha demostrat que entre els 5 i els 13 anys el desenvolupament mental dels nens és màxim. Si aconseguim estimular les seves habilitats analítiques i creatives des de ben aviat, incrementarem la capacitat d’aprenentatge i milloraran, sens dubte, el seu rendiment acadèmic.