Actualitat Mútua

Campus d’estiu a l’oficina de Sabadell

Vols aprendre l’idioma dels robots i els ordinadors? Vine al nostre campus d’estiu! Siguis o no mutualista, si tens més de 12 anys, del 25 de juny al 27 de juliol la Mútua General de Catalunya i Codelearn t’ofereixen un casal d’estiu a les oficines de l’Espai Mútua Sabadell pensat especialment per a tu.

Aquest estiu, porta els teus fills al casal que la Mútua General de Catalunya organitza amb l’escola de programació robòtica i pensament computacional Codelearn, a l’Espai Mútua de Sabadell (c/Gràcia, 118-124 – 08201). A partir del 25 de juny i fins al 27 de juliol, en horari de 9 a 13h (amb possibilitat de permanència a partir de les 8.30 h, sense cost; consulta les condicions), els joves a partir de 12 anys podran aprendre d’una manera amena i divertida a desenvolupar les seves capacitats per al futur.

La tecnologia avança a un ritme vertiginós: la informàtica, l’internet, els dispositius mòbils, la intel·ligència artificial o la robòtica, entre d’altres, s’integren en la societat i la transformen d’una manera aclaparadora. Hem de ser conscients de la importància que té en el món actual tant la capacitat d’usar els ordinadors com la d’entendre’ls i programar-los. En aquest sentit, el pensament computacional és pensar amb idees i dades, combinar-los amb l’ajuda de les tecnologies d’informació i comunicació (TIC) i d’aquesta manera resoldre problemes. Al costat de la programació, són l’habilitat del segle XXI i probablement una de les millors maneres d’invertir en l’educació dels nostres fills.

Codelearn és una escola que neix amb la voluntat d’ensenyar i difondre el pensament computacional i la programació als nens i als adolescents i per això ha desenvolupat un mètode propi orientat al públic infantil i juvenil.

Amb el programa d’activitats els alumnes podran aprendre impressió 3D, domòtica, App Inventor…

Els preus del casal són de 120 € per als mutualistes i 150 € per als no mutualistes.

Sol·licita més informació al telèfon 93 854 96 92 o al correu electrònic sabadell@codelearn.cat

No esperis més i reserva plaça!