Actualitat Mútua

Calendari de sessions informatives i tallers d’ALOHA Mental Arithmetics

astronautaA partir de setembre els nens i nenes d’entre 5 i 13 anys ja poden apuntar-se als tallers d’aprenentatge d’Aloha que comencen a l’octubre, un mètode innovador que contribueix al seu desenvolupament mental i estimula les seves habilitats analítiques i creatives, alhora que complementa la perfecció el seu desenvolupament escolar. Els nens obtenen un benefici notable en el desenvolupament de la seva intel·ligència global i els beneficis i resultats s’aprecien en especial en el càlcul mental i la seva agilitat per realitzar-lo.

Hem anat incrementant els tallers per als nens i nenes mutualistes a les oficines que hem inaugurat arreu de Catalunya. En total són 15 les que ofereixen els tallers gratuïts als que, al llarg d’aquests darrers dos anys s’han apuntat un gran nombre d’infants (Barcelona, Sant Cugat, Sabadell, Granollers, Mataró, Igualada, Vic, Girona, Figueres, Blanes, Palamós, Tarragona, Tortosa, Reus, Lleida i Palma de Mallorca).

Accedeix a qualsevol dels tallers de millora i potenciació de les capacitats intel·lectuals que es faran, sense cap mena de cost, a les nostres instal·lacions al llarg del proper trimestre.

A més, pel fet de ser mutualista, tindreu la possibilitat d’accedir a la formació reglada d’ALOHA Mental Arithmetic subvencionada per la Mútua.
espai mútua estudi us ofereix la possibilitat d’accedir, sense cap cost, als 4 tallers de beneficis d’ALOHA:

  • Atenció i concentració
  • Creativitat
  • Imaginació
  • Orientació espacial

També podeu accedir a la seva formació reglada de forma subvencionada.
Consulta el calendari de les sessions informatives de setembre i les dates d’inici dels tallers.

Vine a les sessions informatives a les nostres oficines i informa’t!

Els dies de les sessions informatives podeu venir amb els vostres fills, hem preparat per a ells un taller d’ALOHA Mental Arithmetic!