Actualitat Mútua

Avançar

revista im“Rendir-se no és una opció. Continuem avançant.” Valentí Fuster

Si no tens clars els valors que et defineixen com a mútua, no podràs mai oferir el millor als assegurats. Si no hi ha esforç, il·lusió i compromís no val la pena ni tan sols intentar-ho.

Sempre insistim en allò que ens fa diferents, que ens situa en una determinada posició respecte als nostres competidors i que ens fa avançar per camins diferents, que ens empeny a progressar i millorar. Està clar que si féssim sempre el mateix correríem el risc de quedar-nos enrere, i no ens ho podem permetre!

Nosaltres apostem per assegurances i serveis de qualitat, alguns d’ells singulars i innovadors, que aportin un valor efectiu. Treballem, a més, per compatibilitzar l’oferta del nostre ampli ventall assegurador adaptant i millorant constantment les cobertures, amb els darrers avenços mèdics. Estic convençut que vostès ho perceben així.

Tinc la certesa que l’èxit d’entitats com la nostra se sustenta, exclusivament, en la qualitat, i la Mútua General de Catalunya, vetllant per la salut i la seguretat dels seus mutualistes, no hi ha dubte que ajuda decididament a que obtinguem la tranquil·litat i benestar que tots busquem per a nosaltres i les nostres famílies.

Saben per què té tant valor tenir la seva assegurança de salut amb la Mútua General de Catalunya? Perquè els ofereix les màximes prestacions, amb la millor relació qualitat-preu, fugint de les ofertes comercials del mercat, que resten o limiten cobertures importants. Em refereixo, per exemple, a totes les pròtesis d’implantació interna sense excepció o a tractaments oncològics específics com la braquiteràpia o els anticossos monoclonals, per citar-ne algunes.

Perquè la Mútua General de Catalunya els ofereix un amplíssim Quadre Mèdic, sense restriccions de centres o d’equips mèdics de prestigi; i perquè el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona ens considera la millor asseguradora, de totes les que tenen caràcter mutualista.

Perquè les assegurances de la Mútua General de Catalunya, a més de donar les cobertures bàsiques de qualsevol assegurança mèdica, es distingeixen, sense cap mena de dubte, per oferir un nivell més alt de prestacions i una amplia varietat de serveis complementaris.

I perquè ens enorgulleix tenir una Fundació que, un any més, destinarà una suma important a la investigació i al tractament de diverses malalties, a més d’altres accions de caràcter social, mitjançant la campanya “1 origami 1 euro”, amb donacions a la Fundació de La Marató de TV3, a la Fundació Josep Carreras i a la Fundació Catalana del Síndrome de Down, fent honor al seu objecte de fomentar la salut i prevenir la malaltia.

En definitiva, perquè una entitat que sedueix amb fets té la millor garantia per continuar el seu camí amb força, determinació i èxit.