Actualitat Mútua, Fundació MGC

Atenció! Gravant! Preparem noves “Càpsules de Salut”

nous càpsules de salut

Estem preparant noves “Càpsules de Salut”, dotze nous vídeos on els especialistes del Centre Mèdic Mútua General de Catalunya ens ofereixen informació, de forma breu i senzilla, sobre temes de salut d’interès general.

Ja s’han iniciat les gravacions de les noves “Càpsules de Salut” de la Mútua. Dotze especialistes del Centre Mèdic Mútua General de Catalunya s’han assegut davant de la càmera per parlar-nos, de forma senzilla i pràctica, sobre temes de salut i medicina que preocupen la societat. La diabetis, el melanoma, l’ictus, els suplements nutricionals, la grip o el glaucoma, són alguns dels nous temes que, tractats des de la perspectiva de la prevenció i amb un llenguatge clar, donaran com a resultat dotze nous vídeos divulgatius de salut en format curt.

D’aquí l’origen del nom “càpsules de salut”: perquè són com petits comprimits que donen resposta de forma immediata i efectiva a temes mèdics que ens preocupen, presentats en un format original que marca la diferència.

càpsules salutLes “Càpsules de Salut” s’aniran incorporant, com fins ara, als butlletins que reben els mutualistes de forma mensual i també es projecten a les pantalles informatives del Centre Mèdic. A més, es podran anar consultant en els canals de Youtube i Vimeo de la Mútua General de Catalunya, així com seguint els nostres perfils socials de Facebook, Twitter i Google Plus.

Amb aquests vídeos, des de Mútua General de Catalunya es pretén donar prioritat als continguts divulgatius de salut adaptats a un dels formats actuals més populars i amb més possibilitats de difusió. Donant cara i veu als metges del Centre Mèdic Mútua General de Catalunya es complementa la informació que ja s’està oferint en format online i en paper a través de Interès Mutu. El nostre sincer agraïment a aquests especialistes mèdics pel temps que hi han dedicat i l’interès i la bona disposició que han demostrat en l’elaboració d’aquests continguts. Aviat els tindrem disponibles!

Volem recordar que, si ets mutualista i encara no reps la “Càpsula de Salut”, no cal que esperis més. Entra a l’oficina virtual i actualitza la teva adreça de correu electrònic.