Actualitat Mútua, Sector assegurances

Assegurances de salut de la Mútua General de Catalunya: la millor opció també per als singles

Freelance en la cafetería

Els singles són dinàmics, treballadors i mantenen un estil de vida saludable, els agrada gaudir de la vida social i de les activitats d’oci, cosa que fa que busquin una assistència sanitària ràpida i de qualitat que s’adapti al seu ritme de vida. Les assegurances de salut MGC per a singles estan pensades específicament per cobrir les seves necessitats i, com que prescindeixen de la cobertura d’embaràs i part, s’aconsegueix un ajust de les quotes. I és que gaudir dels avantatges de la vida independent no implica renunciar que tinguin cura de tu quan més ho necessites.

La modalitat d’assegurança de salut As-One t’ofereix les millors cobertures, el quadre mèdic més ampli amb centres de renom i equips mèdics de prestigi, i la millor assistència en viatge, amb cobertura a tot el món.

I a diferència d’altres companyies, amb les assegurances de salut de la Mútua General de Catalunya tens coberta una gran varietat de prestacions sense un increment de la quota, com ara cobertures mèdiques gratuïtes relacionades amb l’esport, videoconsulta mèdica i, si ho necessites, fins a 90 sessions de rehabilitació a l’any, així com prestacions odontològiques i estètiques en centres de referència de la Mútua a preus especials.

A més, pensant en les teves necessitats més enllà de la salut, espai mútua negocis ofereix a tots els professionals i emprenedors la possibilitat d’organitzar, sense cap cost, reunions de treball, conferències, xerrades, presentacions, dinàmiques de grup, etc., en unes instal·lacions preparades especialment per desenvolupar aquestes activitats.

Tot un món de possibilitats al teu abast.

Informa-te’n ara!