Actualitat Mútua, Fundació MGC

Ara la Diana també fa esport

Nova App educativa de la Fundació Mútua General de Catalunya per als més petits.

esport_640_ca

La Fundació Mútua General de Catalunya té com objectiu promoure la prevenció de la malaltia i l’adquisició d’hàbits saludables, així com la divulgació sobre temes d’interès sobre salut i medicina. Amb aquesta finalitat va crear l’aplicació per a mòbils i tablets La Diana menja sa, que permetia aprendre als més petits de la casa, de forma interactiva i amena, importants conceptes sobre alimentació saludable. Després de l’èxit d’aquesta primera app, la Diana torna amb La Diana fa esport, amb més jocs que els ajudaran durant el seu desenvolupament.

La mecànica dels diferents jocs és molt senzilla i permet als pares jugar amb els seus fills mentre aquests aprenen com és de saludable fer esport amb la Diana, gairebé sense adornar-se’n! Són jocs per a tota la família: puzzles, pinta i colora, jocs d’arrossegar, de trobar les diferències… que proporcionen hores de diversió a grans i petits.

El contingut sobre esports ha estat revisat acuradament per personal mèdic del Centre Mèdic Mútua General de Catalunya. L’aplicació està pensada per a nens a partir de 4 anys. És ideal per utilitzar a casa, a l’escola, durant un viatge en cotxe, tren o avió, al restaurant després de dinar… Qualsevol moment és bo per a què els nens aprenguin jugant!

Descarrega-la gratis per al teu dispositiu!