Actualitat Mútua

Aprèn amb la Diana a les apps educatives per a nens de la Fundació MGC

apps Diana

Amb les apps educatives “Diana menja sa” i “Diana fa esport”, els nens poden aprendre hàbits saludables d’una forma interactiva i amena. Ja són tot un èxit amb milers de descàrregues.

L’objectiu de la Fundació MGC és la divulgació de temes d’interès sobre salut i medicina que facilitin la prevenció en matèria de salut i l’adquisició d’hàbits saludables. Aprendre des de la infància garanteix la continuïtat dels bons hàbits en l’edat adulta i amb aquesta finalitat va crear, el 2013 l’app per a mòbils i tauletes “Diana menja sa”, que va gaudir d’una gran acollida. Després de aquell èxit, el 2014 es va crear la nova app “Diana fa esport”. Aquests jocs educatius per als més petits acumulen avui milers de descàrregues.

“Diana menja sa” vol ensenyar als nens, d’una manera senzilla i divertida, els beneficis d’una alimentació saludable.

pantalles menjar

“Diana fa esport” permet als més petits de la casa, aprendre de forma interactiva i amena, la importància de l’activitat física per a una bona salut durant el seu desenvolupament.

pantalles esport

La dinàmica dels diferents jocs és molt senzilla i apta per a tota la família: mitjançant trencaclosques, jocs d’arrossegar, jocs de trobar les diferències o jocs de pintar i acolorir, els nens aprenen amb els seus pares i la Diana, gairebé sense adonar-se’n, conceptes molt valuosos sobre la importància de l’alimentació i l’activitat física en el seu període de creixement i desenvolupament.

Són aptes a partir dels 4 anys i poden utilitzar-se en qualsevol lloc: a casa, a l’escola, després de dinar en un restaurant, quan anem de viatge… Qualsevol moment és bo per aprendre jugant.

Característiques:

  • Totalment gratuïtes. No s’ha de pagar res pels continguts.
  • A partir dels 4 anys.
  • Amb il·lustracions d’una gran qualitat.
  • App universal, tant per a iPhone com per a iPad i dispositius Android.
  • Funcionen sense connexió a Internet.
  • Disponibles en 3 idiomes: castellà, català i anglès.
  • Sense anuncis ni publicitat de cap tipus.

Tant els continguts d’alimentació com els d’esport de les apps han estat acuradament revisats per personal mèdic i nutricionista del Centre Mèdic MGC.

Descarrega-les gratis per al teu dispositiu!

“Diana menja sa”

botigues menjar

“Diana fa esport”

botigues esport