Actualitat Mútua, Altres, Salut i medicina

Ajudem la Fundació Josep Carreras en la seva lluita contra la leucèmia!

imparables leucemiaUn repte de Vida: “Imparables contra la leucèmia!”. Del 21 al 28 de juny se celebra la setmana conta la leucèmia i la Fundació Josep Carreras ens ha demanat la nostra col·laboració per ajudar-los a fer difusió de la seva campanya “Imparables” i contribuir a recaptar fons per a un programa de recerca pioner, que encara no s’ha dut a terme a l’Estat espanyol. Sota el lema “Imparables”, s’emmarca l’essència i la feina que estan portant a terme per aconseguir que, algun dia, la leucèmia i altres malalties hematològiques malignes siguin 100% curables.

La Fundació Josep Carreras té l’objectiu de recaptar 150.000€ per a l’adquisició d’un equip d’última generació per al Campus Sant Pau de l’Institut d’Investigació contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC). Es tracta de la “Fàbrica de Cèl·lules Imparables”, un sistema de selecció cel·lular que presenta un futur esperançador en el tractament de la leucèmia. La Fàbrica identifica unes cèl·lules extremadament potents del nostre organisme (anomenades Memory Stem T Cells) i les modifica per tal que ataquin les cèl·lules cancerígenes d’una forma més potent i duradora.

Si voleu més informació podeu accedir al seu Facebook (Fundació Josep Carreras) i al seu web (www.fcarreras.org). I, per descomptat, si voleu contribuir econòmicament, al llarg del mes de juny ho podeu fer mitjançant un SMS amb la paraula IMPARABLES al 28027 (cost de l’SMS: 1,2€. Donatiu íntegre).

Moltes gràcies !